NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Topi Raitanen hyökkää ennätyksen kimppuun Zagrebissa

12.8.2019 - 09:03:59


Estejuoksija Topi Raitanen on valmis hyökkäämään ennätyksensä kimppuun lähiaikoina.

Raitanen valmistautuu kohentamaan henkilökohtaista ennätystään syyskuussa Zagberissa, jossa suomalaista odottaa tasokas 3000 metrin estekisa.

Raitanen paineli sunnuntaina EM-joukkuekilpailujen Superfinaalissa Puolassa pitkän kirin siivittämänä ajan 8.27,68, joka riitti toiseen sijaan.

Kisan voitti tämän kauden kärkiaikaa Euroopassa pitävä ja MM-kisoissa viimeksi neljänneksi päätynyt Espanjan Fernando Carro lukemin 8.27,26.

Raitanen pisti Carrolle hyvin kampoihin.

- Ihan ei tuossa lopussa askel kantanut. Ehkä siinä tuli matkalla sen verran sitä ylimääräistä siirtymistä, Raitanen kertoo Urheiluliiton tiedotteessa.

Ylimääräisillä siirtymillä Raitanen viittasi siihen, että hän juoksi alkumatkan sijoitustaan vaihdellen 5-9:ntenä, eikä oikein löytänyt ryhmästä mieluista paikkaa.

- En oikein löytänyt siinä omaa paikkaa ja juoksin sitten kakkosrataa, kun siinä oli helpompi ottaa esteet, Raitanen sanoi.

Raitasen kilometriajat olivat 2.52, 2.52,5 ja 2.43. Superliigan juoksu oli Raitaselle kauden viides estekisa. Kesän paras aika on Turussa kesäkuussa juostu ennätys 8.21,47.

Lähde: SUL:n tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!