NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kapteeni Elmo Lakka ei tilastoja tuijota Ruotsi-ottelussa: ”Kyllä me voitto sieltä kairataan”

21.8.2019 - 15:05:00


Kestävyysjuoksija Tuomo Salonen, aituri Elmo Lakka, pikajuoksija Hanna-Maari Latvala ja kiekonheittäjä Sanna Kämäräinen ovat Suomen miesten ja naisten yleisurheilumaajoukkueiden kapteenit Tukholmassa viikonvaihteen Ruotsi-ottelussa.

Kapteenit valittiin äänestyksellä, johon osallistumisoikeus oli jokaisella Ruotsi-ottelujoukkueisiin nimetyllä urheilijalla.

- Tarkoitus on yhdessä kapteenien johdolla luoda joukkueisiin sitä pöhinää ja maaotteluhenkeä, jolla vuosi sitten miesten maaottelu käännettiin voitoksi, Salonen sanoo.

Tilastojen valossa Ruotsi on miesten maaottelussa suosikki. Naisten maaottelusta ennustetaan erittäin tasaväkistä.

- Yhtään pistettä ei ole vielä jaettu. Urheilijat ovat hyvässä kunnossa. Osa heistä jahtaa vielä Dohan MM-kisojen tulosrajoja, ja myös ranking-pisteet kiinnostavat, joten hyvä taistelu on luvassa, Salonen ennakoi.

Lakka on samaa mieltä.

- Tilastot on tilastoja. Suomalaiset ovat tottuneet venymään, kentällä ja kentän ulkopuolella. Kyllä me voitto sieltä kairataan, Lakka sanoo.

Maaotteluvoittoon uskovat myös naisten joukkueen kapteenit.

- Ne tiukat pisteväännöt, jotka usein ovat pienestä kiinni, ratkaisevat Ruotsi-ottelussa. Uskon tosi vahvasti, että saamme joukkueeseen hyvän hengen päälle, ja kun urheilijat on hyvässä kunnossa, kaikki on mahdollista, Kämäräinen sanoo.

- Minulla on tosi vahva luotto Suomen naisiin. Uskon, että me pystymme venymään ja ryöstämään Tukholmasta voiton, Latvala komppaa.

Lähde: SUL:n tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, torstain tulokset

28.2.2020 08:00:02