FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Suomen Urheiluliiton taloustilanne parantunut – "Aloitamme ensi vuonna investoinnit"

16.11.2019 - 15:46:09


Suomen Urheiluliiton taloustilanne on mennyt parempaan suuntaan, paljastaa liiton puheenjohtaja Sami Itani.

Itani sanoo SUL:n tiedotteessa, että talous on jäämässä tänä vuonna plussalle ja että sen myötä liitto aloittaa investoinnit ensi vuonna. Lisätukea annetaan huippu-urheiluun.

- Uskon, että pääsemme tänä vuonna liiton taloudessa plussalle ja aloitamme ensi vuonna investoinnit, Itani sanoi tiedotteessa.

- Nykyiset kumppanit jatkavat ja ovat kasvattaneet yhteistyötään, ja myynti on parempi. Tavoite on toki saada vielä lisää pääyhteistyökumppaneita.

SUL:n liittovaltuusto hyväksyi vuoden 2020 toimintasuunnitelman ja talousarvion, joka on 165 851 euroa ylijäämäinen. Huippu-urheiluun tehdään ensi vuonna 262 000 euron lisäpanostus.

SUL:n hallitukseen liittovaltuusto valitsi erovuoroisista jäsenistä ehdollepanotoimikunnan esityksen mukaisesti Aila Ahosen Muuramesta, Kimmo Oilan Espoosta ja Jens Wallinin Vaasasta. Uutena jäsenenä hallitukseen nousi niinikään ehdotuksen mukaisesti Kirsi-Marja Koskela Hämeenlinnasta. Hallituksen jäsenet valittiin äänestyksen jälkeen. Erikseen hallitukseen valittiin Antti Pihlakoski Kansainvälisen yleisurheiluliiton IAAF:n hallituksen jäsenenä. SUL:n hallituksessa jatkavat Rami Urho, Riikka Pakarinen, Pekka Lundmark ja Kalle Husso.

Lähde: SUL:n tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!