FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Suomi Lissabonin EM-maastoihin yhdeksän juoksijan voimin

18.11.2019 - 17:42:37


Suomi osallistuu yhdeksän juoksijan joukkueella 8. joulukuuta Lissabonissa Portugalissa kilpailtaviin maastojuoksun EM-kisoihin. Naisten sarjassa Suomen edustaja on Johanna Peiponen ja miesten 22-vuotiaiden sarjassa juoksee Antti Ihamäki.

– Peiponen oli neljäs ja paras suomalainen hiljattain Vierumäen PM-maastoissa ja hyvässä nousukunnossa. Hän on juossut EM-maastoissa kahdesti ja ollut parhaimmillaan kymmenes, Suomen EM-joukkueen valmentaja Rami Virlander sanoo SUL:n tiedotteessa.

– Ihamäki oli Vierumäen PM-maastoissa miesten sarjan paras suomalainen ja on taas hyvässä kunnossa vähän vaikeampien kausien jälkeen.

Peiposen ja Ihamäen ohella EM-maastoissa juoksevat täydet joukkueet 19-vuotiaiden miesten ja naisten sarjoissa. Miesten joukkueessa juoksevat Mika Kotiranta, Leevi Karonen ja Oskari Kangasniemi. Naisten joukkueen muodostavat Nathalie Blomqvist, Heljä-Viivi Unkila, Janette Vänttinen ja Pinja Kotinurmi. Joukkuekilpailussa tulokseen lasketaan kolmen parhaan juoksijan sijoitus.

Yleisurheiluvalintoja/joukkue EM-maastoihin

Helsinki:

Suomen joukkue maastojuoksun EM-kisoissa Portugalin Lissabonissa 8. joulukuuta:

Naiset, Johanna Peiponen Rovaniemen Lappi.

19-vuotiaat: Nathalie Blomqvist IK Falken, Heljä-Viivi Unkila Turun Urheiluliitto, Janette Vänttinen Porvoon Urheilijat, Pinja Kotinurmi Lahden Ahkera.

Miehet, 22-vuotiaat: Antti Ihamäki Alajärven Ankkurit.

19-vuotiaat: Mika Kotiranta Joensuun Kataja, Leevi Keronen Lempäälän Kisa Yleisurheilu, Oskari Kangasniemi Ikaalisten Urheilijat.

Lähde: SUL:n tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!