NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

SUL saa uuden varapuheenjohtajan, liiton tilinpäätösennuste lupailee positiivista tulosta

23.1.2020 - 16:21:52


Kimmo Oila ja Riikka Pakarinen valittiin Suomen Urheiluliiton (SUL) varapuheenjohtajiksi liiton hallituksen vuoden ensimmäisessä kokouksessa Helsingissä.

Oila jatkaa varapuheenjohtajana, mutta Pakarinen on uusi nimi varapuheenjohtajana. Hän nousee tehtävään Maarit Ovaskan tilalle.

Liiton puheenjohtaja Sami Itani linjasi alkaneen hallituskauden keskeiseksi tavoitteeksi käynnissä olevan yleisurheilun 2021-2024 strategiatyön loppuun saattamisen ja siitä viestimisen.

- Koen tärkeänä myös, että olemme proaktiivisia, osallistumme yhteiskunnalliseen keskusteluun ja vaikutamme rohkeasti yleisurheilun ja SUL:n imagoon. Myös huippu-urheilun valmennustrategian tuonti 2020-luvun vaatimustasolle on ehdottoman tärkeä, etenkin kun syksyllä valmennusorganisaation paikat tulevat avoimeen hakuun, Itani sanoo SUL:n tiedotteessa.

Liiton toimitusjohtaja Harri Aallon ja talouspäällikkö Mikko Kiven tekemän katsauksen mukaan SUL:n viime vuoden tilinpäätösennuste lupailee positiivista tulosta.

- Taloustilanne on hallinnassa ja yritysmyynti hyvässä vauhdissa. Myyntityötä on toki vielä paljon edessä, jotta alkaneen vuoden koviin budjettitavoitteisiin päästään, Aalto toteaa.

- Positiivista on sekin, että yleisurheilun lisenssikertymä on tuoreen laskelman mukaan reilusti edellä viime vuoden vastaavaa aikaa, hän päätti.

Lähde: SUL:n tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!