FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ennätystään yli kolmella metrillä parantanut Julia Valtanen toivoo pääsevänsä 60 metrin kerhoon – "Vauhtia pitää kohentaa"

1.6.2020 - 14:31:14


Rauman Urheilijoiden Julia Valtanen sivalsi ennätyksensä ja naisten keihäänheiton kauden kotimaisen kärkituloksen 57,84 Jyväskylässä käydyissä kutsukilpailuissa maanantaina.

Valtasen tulos on sekä 19-vuotiaiden kotimaan kaikkien aikojen tilaston että 19-vuotiaiden kuluvan vuoden maailmantilaston kakkostulos.

- Kyllä odotukset on, että tulisi pitkiä heittoja jokaisessa kilpailussa ja myös sitä toivoisin, että 60 metriä tulisi, totesi Valtanen Suomen Urheiluliiton tiedotteessa.

Jyväskylässä reilut kolme metriä ennätystään kohentanut Valtanen, 19, on onnistunut talven harjoittelussaan. Urheilu-uraansa hän maustaa edelleen pesäpalloilulla, mutta marssijärjestys kahden lajin välillä on selvä.

- Keihäänheitto on ykkösjuttu. Jos se vaatii lepoa, olen pois pesistreeneistä.

Vuosi sitten Valtanen voitti 19-vuotiaiden Suomen mestaruuden ja heitti Lappeenrannan Kalevan kisoissa toiseksi ennätyksellään 54,78. Oman ennätyksen parantamisen ohella onnistuminen Turun Kalevan kisoissa elokuussa on tämän kauden kärkitavoite.

- Kalevan kisat ja Ruotsi-ottelu, Valtanen linjaa kesän pääkilpailujaan.

Oma ennätys koheni tukevasti jo helteisellä Harjun kentällä sunnuntaina, mutta Valtasen mukaan parantamisen varaa yhä on.

- Vauhti on ehkä se, jossa on edelleen kohennettavaa, vaikka se on jo parantunut paljon.

Lähde: SUL:n tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

RoPS sai ilouutisen sairastuvalta

13.7.2020 16:11:19