NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Hallimestari Mikkonen vauhdissa Joensuun keskuskentän muistokilpailuissa

3.6.2020 - 21:22:55


Joensuun Katajan Samu Mikkonen voitti Joensuun keskuskentän muistokilpailuissa miesten 3000 metrin juoksun kelpo ajalla 8.17,21. Pitkään palvelleen stadionin peruskorjaus alkaa näinä päivinä ja muut täksi kesäksi suunnitellut kilpailut on peruutettu.

23-vuotias Mikkonen on juoksemassa uransa parasta vuotta. Helmikuussa Tampereen Pirkkahallissa hän voitti Suomen hallimestaruuskilpailuissa sekä 1500 että 3000 metrin mestaruudet.

Seitsenottelussa neljästi Suomen mestaruuden voittanut Mikkosen seuratoveri Jutta Heikkinen avasi kilpailukautensa voittamalla keskuskentällä naisten pituushypyn tuloksella 582. Hänen viimekesäinen ennätyksensä on 604.

Kuortaneen Kunnon kiekonheittäjä Raine Munukka ja Varpaisjärven Vireen kuulantyöntäjä Senja Mäkitörmä paaluttivat kauden kotimaiset kärkitulokset. Munukka heitti Laihialla 55,57 ja Mäkitörmä työnsi Espoonlahdessa 15,78.

Nurmijärven Yleisurheilun Aatu Kangasniemi poikien moukarinheitossa ja Vähänkyrön Viestin Ella Mäntylä tyttöjen kuulantyönnössä paransivat 14-vuotiaiden ikäkausiennätyksiä. Kangasniemi heitti Espoonlahdessa nelikiloista moukaria 71,67 ja Mäntylä työnsi Laihialla kolmikiloista kuulaa 15,52.

Lähde: SUL:n tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!