NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Suomalaisheittäjä täräytti mahtikaaren! - "En olisi osannut odottaa, että menee kesän ensimmäisessä kilpailussa näin pitkälle"

6.6.2020 - 14:09:02


Kankaanpään seudun Leiskun Aaron Kangas on heittänyt Someron moukarikilpailuissa upean ennätyksensä 77,09. Tulos on Suomen kautta aikain kuudenneksi paras ja maailman tämän vuoden kuudenneksi paras.

22-vuotias Kangas paransi aiempaa helmikuussa Barcelonassa heittämäänsä ennätystään peräti 2,50 metriä. Suomen moukarinheittäjistä on viimeksi häntä pidemmälle heittänyt David Söderberg vuonna 2016.

– En olisi osannut odottaa, että menee kesän ensimmäisessä kilpailussa näin pitkälle, iloitsi Kangas.

– Odotin kyllä aika pitkiä heittoja, koska harjoitukset ovat koko kevään menneet niin hyvin, Kangas täydensi.

Kuluvan kauden maailman kärkitulos on vain 53 senttiä parempi. Sitä pitää hallussaan Ukrainan 19-vuotias Mihailo Kohan, joka viime vuonna oli viides Dohan MM-kilpailuissa.

Aaron Kangas sijoittui viime kesänä viidenneksi sekä 22-vuotiaiden EM-kilpailuissa Gävlessä että Euroopan superliigassa Bydgoszczissa.

Someron kilpailussa toiseksi Kankaan jälkeen sijoittui järjestävän seuran Someron Esan Henri Liipola, joka heitti parhaan tuloksensa kahteen vuoteen 74,05. Kolmas oli Vehmaisten Urheilijoiden Aleksi Jaakkola, jonka tulos oli 69,30.

Lähde: SUL:n tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!