Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Johanna Peiponen juhlii Suomen mestaruutta

27.9.2020 - 19:19:25


Naisten 10 kilometrin mmaastojuoksun Suomen mestaruudesta kilpailtiin tänä vuonna ensimmäisen kerran. Rovaniemen Lapin Johanna Peiponen suorastaan tyrmäsi muut salama-alullaan ja juoksi ylivoimaiseen mestaruuteen. Voittoaika raskaalla reitillä oli varsin hyvä 35.49.

Annemari Kiekara oli ainoa, joka uskaltautui Peiposen rajuun alkuvauhtiin, mutta hän keskeytti jo ennen 2 kilometrin kohtaa, koska tunsi kipua reiden takaosassa.

Kirikierroksella toiseksi juoksi Turun Urheiluliiton Janica Rauma, joka tätä ennen on maastossa voittanut kolme pronssimitalia. Eroa lopussa vauhtiaan löysänneeseen Peiposeen oli maalissa 1.06 minuuttia.

Ensimmäistä vuottaan miesten sarjassa juokseva Alajärven Ankkureiden Antti Ihamäki voitti miesten Suomen mestaruuden 10 kilometrillä ajalla 31.22. Vielä viime vuonna hän kilpaili 22-vuotiaiden ikäluokassa ja sijoittui silloin toiseksi.

Ihamäen kilometrin mittaisessa loppukirissä taipui myös ranskalainen Turun Tovereita edustava Frederic Tranchand. Maalissa Ihamäen ja Tranchandin välinen ero oli kahdeksan sekuntia. Kolmanneksi sijoittunut Jarkko Järvenpää hävisi 19 sekuntia.

Lähde: SUL:n tiedote, Kuva: SUL


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PeKa:lle kauden kolmas voitto

23.10.2020 22:36:34