Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Tommi Evilä lataa kovia odotuksia Suomen pika-aitureille: "Mitalisaumat EM-halleissa eivät ole mitään utopiaa"

27.01.2021 - 18:12:00


Maailman kovimmat yleisurheilijat ottavat jälleen mittaa toisistaan, kun yleisurheilun hallikausi käynnistyy toden teolla. C More esittää suorina lähetyksinä ja suomenkielisellä selostuksella kaikki World Athletics Indoor Tourin korkeimman tason, kultatason, kisat.

Ensimmäinen hallikisa käydään perjantaina 29.1. Saksan Karlsruhessa. Kilpailu käynnistää kuukauden mittaisen halliyleisurheilun putken, jonka aikana C Moressa on luvassa viisi yksipäiväistä ja kovatasoista kisatapahtumaa.

Karlsruhessa nähdään suomalaiset pika-aiturit Reetta Hurske ja Nooralotta Neziri. Saksaan matkustaa myös kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelä. Hallikisojen rooli on tänä vuonna poikkeuksellisen tärkeä, sillä EM-hallikisat kisataan Puolan Torunissa maaliskuun alussa, heti World Athletics Continental tourin jälkeen.

”Viime vuonna nähtiin, mihin maailman kärki kykenee poikkeusoloissa – kun titteleitä ei jaettu, fokus laitettiin tulostehtailuun ja sellaista hurjastelua nähtiinkin laajalla rintamalla aina maailman ennätystulosten muodossa! Rauhassa tehty työ kasvaa korkoa, ja osviittaa onkin saatu nyt hallikauden alkuun kahden halli-ME:n muodossa. Kenttälajit ovat 2020-luvulla olleet näissä talkoissa vahvalla edustuksella, mutta myös ratapuolella tulemme varmasti näkemään erittäin kovia tuloksia”, maalaa C Moren yleisurheilun asiantuntija Tommi Evilä tunnelmia kauden kynnyksellä.

”Mitalisaumat Torunin EM-halleissa eivät ole meikäläisittäin mitään utopiaa, vaikka loisto-onnistumisia se toki vaatii. Näkymät ja odotusarvo ovat suomalaisurheilijoilla jo hallikaudella kohdallaan. C Moressa siis seurataan myös potentiaalisten hallimitalistien matkaa, joten nyt kannattaa allokoida aikaa lajille nimeltä yleisurheilu!” Evilä jatkaa.

C Moren selostajina ovat tutut äänet Antero Mertaranta ja Mika Saukkonen. Intohimoista asiantuntijakaartia tähdittää tänä vuonna Tommi Evilän ja Mika Järvisen lisäksi myös Ringa Ropo. Pituushypyn Suomenennätyksen haltija Ropo debytoi C Moren studiossa 9. helmikuuta.

Alkavaa yleisurheilukautta ennakoidaan perjantain Karlsruhen kisan alla MTV Uutiset Livessä (mtvuutiset.fi). Klo 19.30 alkavassa ennakkostudiossa Mertaranta ja Evilä perkaavat kauden kynnyksellä polttavimpia aiheita; puheissa suomalaisurheilijat, EM-hallikisat ja Tokion olympialaiset.

C Moren kattava yleisurheilukausi jatkuu hallikiertueen jälkeen toukokuussa. Silloin käynnistyvät maailman kovimmat yleisurheilusarjat Timanttiliiga ja World Athletics Continental Tour, jonka kaikki kultatason kisat nähdään C Moressa.

Lähde: C Moren tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!