Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

SE ällistyttävästi lumisateessa - seuraavaksi ME:n kimppuun ja tähtäin Tokioon: ”Vielä viime vuoden alussa siitä vain vitsaili”

7.04.2021 - 17:03:00


Moukarinheittäjä Silja Kosonen on asettanut tiukat, mutta täysin realistiset tavoitteet tulevalle kesälle. Kososen tavoitteena on heittää 19-vuotiaiden ME ja kilpailla Tokion olympialaisissa.

- Kun kesällä tulee lisää kisoja, uskon, että se tulee jossain niistä menemään rikki, Kosonen totesi 19-vuotiaiden maailmanennätyksestä Paavo Nurmi Gamesin Yleisurheilupodcastissa.

19-vuotiaiden maailmanennätys kirjataan lukemin 73,24. Se on kiinalaisen Zhang Wenxiun nimissä ja 16 vuoden takaa.

Kosonen heitti talven SM-kisoissa Kaustisella lumisateessa 72,44, joka on Suomen ennätys ja 19-vuotiaiden Euroopan ennätys. Tulos jää kuusi senttiä Tokion olympiakisojen tulosrajasta.

- Tiedän, että minulla on rahkeita heittää pidemmälle. Jos ei ala yrittää liikaa, sieltä se tulee, Kosonen tuumii olympiakisojen tulosrajasta. Rivakka kehitys on yllättänyt myös Kososen.

- Ihan hullua ajatella, että olen aika mahdollisesti menossa Tokioon. Vielä viime vuoden alussa siitä vain vitsaili, että jos sinne pääsisi.

Lähde: SUL:n verkkosivut


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!