Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Lampisen veljekset heittivät poikien Suomen ennätyksiä Karjaalla

21.09.2021 - 23:06:00


Veljekset Max ja Mico Lampinen heittivät kumpikin uuden ikäkausiennätyksen Karjaalla tiistai-iltana.

Isoveli Max Lampinen paransi 17-vuotiaiden poikien moukarinheiton Suomen ennätyksen tulokseen 80,96. entinen SE 80,18 oli hänen omissa nimissään elokuun alusta Espoonlahden heittokilpailuista.

Karjaalla toiseksi sijoittui Max Lampista kaksi vuotta nuorempi Nurmijärven Yleisurheilun Aatu Kangasniemi tuloksella 70,06. Max Lampinen on viisikiloisella moukarilla 17-vuotisten kautta aikain ainoa 80 metrin ylittäjä ja Kangasniemi 15-vuotisten ainoa 70 metrin ylittäjä.

Maxin pikkuveli Mico Lampinen heitti 1,5-kiloista kiekkoa uuden ikäkausiennätyksen 58,97. Mico paransi Juha Tuokon jo vuonna 1994 heittämää aikaisempaa ennätystä yli kolme metriä. Veljekset edustavat Someron Esaa.

Max Lampinen on tänä kesänä heittänyt kahdesti 17-vuotiaiden moukarinheiton Suomen ennätyksen ja Mico Lampinen on parantanut tänä kesänä neljästi 15-vuotiaiden kiekonheiton ikäkausiennätyksiä eripainoisin välinein.

Aatu Kangasniemen tämän kesän ikäkausiennätyksien määrä eripainoisin välinein moukarinheitossa on jo viisi ja kaksi viikkoa sitten hän paransi 15-vuotiaiden ikäkausiennätystä myös painonheitossa.

Lähde: SUL:n tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!