Kilpeläinen ja Naukkarinen ylsivät tavoitteeseensa MM-souduissa

29.08.2014 - 14:45:48


MM-soutujen suomalaiset kuopukset, 21-vuotiaat Antti Kilpeläinen ja Joel Naukkarinen soutivat miesten perämiehettömän kaksikon C-finaalissa tänään kuudenneksi. Kaksikon loppusijoitukseksi tuli MM-kisojen 18. sija.

- Nuorilta pojilta hyvä suoritus. Jokaisessa vedossa mentiin eteenpäin ja finaalisoutu oli ehdottomasti kauden paras soutu. Voimakas myötätuuli teki kelistä tänään todella vaikean ja poikien vähäinen soutukokemus näkyi suorituksessa, mutta olosuhteisiin nähden soutu oli todella hyvä, summasi poikien valmentajana toimiva Jani Heino kisaa.

Kaksikon päätavoite oli alun perin alle 23-vuotiaiden MM-kisoissa, mutta kesän aikana tapahtunut kehitys nosti heidät myös aikuisten MM-kisoihin.

- Tulimme hakemaan kaksikon kanssa täältä kokemusta ja viikko on opettanut paljon. MM-kisoissa rytmi on muihin kisoihin verrattuna tyystin erilainen, kun täällä on myös välipäiviä soutujen välissä. Parasta on ollut tietysti se, että pojat ottivat oppia, oppivat ja paransivat soutu soudulta suoritustaan. Tulevaisuutta ajatellen kisat ovat antaneet varmasti paljon, pohti Heino.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Advertising: Find here the best gaming links and sports live streams

 

 

 

 

 


 

Jaakko Hännisen selkä kramppasi

28.01.2022 20:09:45