COOLBET: 150 € BONUS + 200 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mikko Korhosen kausi käyntiin Etelä-Afrikassa

10.1.2017 - 17:40:53


Mikko Korhonen käynnistää kautensa golfin Euroopan kiertueella torstaina Etelä-Afrikassa Glendower Golf Clubin kentällä, jossa pelataan vuoden 2017 ensimmäinen kilpailu, BMW SA Open.

Korhonen saapui Etelä-Afrikkaan maanantaina puoliltapäivin Dubaista, jossa hän viimeisteli kilpailukuntoaan viikon mittaisella harjoitusleirillä.

”Aika peruskaavalla mentiin. Aikaisemmin olen mennyt ihan suoraan kisoihin, mutta tämä oli kyllä hyvä ja tarpeellinen viikko. Kyllä hallissa lyöminen Suomessa on kuitenkin niin erilaista, että 3–4 ensimmäistä päivää meni lähinnä duffaillessa”, kuudenteen kauteensa Euroopan kiertueella starttaava nummelalainen sanoi.

Kahtena viime vuonna Korhonen on pystynyt uusimaan pelioikeutensa Euroopan pääkiertueella suoraan rahalistasijoituksensa kautta. Tähän ei suomalaisista ole pystynyt aiemmin kuin Mikko Ilonen.

Viime kausi oli Korhosen uran paras hänen sijoituttuaan kiertueen rahalistalla 84:nneksi. Kauden ja uran paras kilpailusijoitus tuli kauden loppumetreillä Portugalissa, jossa hän oli lopulta kolmas.

Alkavalla kaudella Korhosen tavoite on yltää rahalistalla 60 parhaan joukkoon ja selviytyä näin ollen mukaan kauden lopussa pelattavaan finaalisarjaan.

Etelä-Afrikan kilpailu käynnistää kovan kisaputken, sillä Korhon tulee pelaamaan kuuden seuraavan viikon aikana peräti viisi kilpailua. Etelä-Afrikan jälkeen vuorossa ovat Abu Dhabi, Qatar, Malesia ja Australia.

”Kisoja tulee kauden aikana siinä 20–25. Yritän rytmittää kilpailut järkevästi, niin ettei pää tai kroppa väsy liikaa. Ehkä homman alkaa pikkuhiljaa oppia, kun tätä on jo 11 vuotta tehnyt”, hän naureskeli.

”Aika samalla, vanhalla ja hyvällä kaavalla olen kauteen valmistautunut. Uutena juttuna olen ottanut mukaan nyt enemmän mentaalista valmistautumista. Pitää vain uskaltaa pelata rohkeasti, kun tulee paikka. Ja kyllähän niitä tulee, silloin vain pitää olla valmis ja rohkeasti painaa kohti kärkeä.”

Lähde: Tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

NHL, sunnuntain tulokset

23.4.2018 06:51:45

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leijonat murskasi Tre Kronorin!

22.4.2018 21:30:45

 

Schalke kompuroi Bundesliigassa

22.4.2018 21:17:53

 

 

 

 

 

 

 

 

Catz tarrasi kiinni mestaruuteen

22.4.2018 18:39:00