KOLME UUTTA TARJOUSTA JOKA PÄIVÄ
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ursula Wikström jäi kauas kärjestä - "Peli oli tänään aika haastavaa"

19.3.2017 - 18:45:33


Ursula Wikström löi Kiinan Haikoussa pelatun World Ladies Championshipin päätöskierroksella palloa 75 (+2) kertaa ja päätyi lopputuloksissa jakamaan sijaa 46. Wikströmin kolmen kierroksen yhteistulos 222 ylitti Mission Hillsin kentän parin kolmella lyönnillä. Palkintorahaa vantaalainen kuittasi kauden ensimmäisestä kisastaan 3778 euroa.

- Peli oli tänään aika haastavaa. Varsinkin par kolmoset olivat hankalia. En saanut niissä osumaan palloa viheriöille mitenkään. Myös bunkkerit tulivat tänään tutuiksi. Ja kuinka ollakaan, pallo päätyi aina sille montun hankalimmalle puolelle. No, nyt on kolme viikkoa aikaa hangata koneesta ruosteet pois ja olla valmiina oikeasti pelaamaan golfia, summasi Unski kääntäen jo katseet kiertueen seuraavaan, Marokossa huhtikuun puolessa välissä pelattavaan kilpailuun.

Wikströmin sunnuntain tuloskorttiin merkittiin parien lisäksi viisi bogeytä ja kolme birdietä. Väyläosumia kirjattiin yhdeksän ja viheriöosumia 12. Putteja kertyi kaikkiaan 33.

World Ladies Championship oli ennakoidusti Korealaisten juhlaa. Kahdentoista parhaan joukossa oli korealaisten lisäksi vain kolmatta sijaa jakanut englannin Georgia Hall (-11). Voitosta käytiin tiukka taistelu päätöskierrokselle kärkipaikalta startanneen Hae Rym Kimin ja toisena olleen Seon Woo Baen kanssa. Kaksikon tulos varsinaisessa kilpailussa oli 205 (-14) ja ratkaisua jouduttiiin hakemaan jatkorei´kltä. Voitto ratkesi lopulta Kimin eduksi toisella jatko reiällä.

Kilpailun toinen suomalainen, Noora Tamminen karsiutui päätöskierrokselta.

Lähde: Tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ottelusiirto Veikkausliigassa

24.5.2018 12:25:30