COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Eva Wahlströmille uusi vastustaja, syynä manageriepäselvyydet

20.4.2017 - 18:25:37


Eva Wahlströmin vastustaja 6. toukokuuta järjestettävässä Gatorade Fight Night -ammattinyrkkeilytapahtumassa vaihtuu. Aiemmin ilmoitetun Melissa St. Vilin sijaan Wahlström kohtaa argentiinalaisen Mayra Alejandra Gomezin, joka käyttää myös lisänimeä "La Guapa" eli "Kaunis".

Gomezin ottelusaldo käsittää 18 voittoa ja viisi tappiota. Voitoista neljä on tullut ennen täyttä aikaa. Hänet on rankattu WBC-liiton naisten höyhensarjan listalla 2. haastajaksi.

Kokenut argentiinalainen on päässyt aiemmin mestaruusotteluihin niin kääpiösarjassa, ylemmässä kääpiösarjassa kuin höyhensarjassakin. Turussa Gomezille aukeaa uusi mahdollisuus maailmanmestaruuteen, kun panoksena on Wahlströmin hallitsema WBC:n ylemmän höyhensarjan mestaruusvyö.

Edellisen kerran Gomez otteli huhtikuun alussa. Kamppailussa hän kukisti maannaisensa Micaela Joana Lagosin kaikin tuomariäänin.

"Little Miss Tyson" -lempinimeä käyttävä Melissa St. Vil vetäytyi ottelusta manageriepäselvyyksien vuoksi.

"On hieman hämärän peitossa, mitä Atlantin takana on tapahtunut, mutta ilmeisesti St.Vilillä on eripuraa taustajoukkojensa kanssa. Tilanne kävi sellaiseksi, että jouduimme lopulta turvautumaan seuraavaan vaihtoehtoon", kertoo matchmaker Pekka Mäki.

Muutos ei tee Wahlströmin illasta yhtään helpompaa. St. Vilin tavoin myös Gomez on lujaluontoinen nyrkkeilijä, joka etsii alati paikkaa kovalle oikealle koukulleen.

Eva Wahlström toivottaa haastajan tervetulleeksi kokeilemaan onneaan. Mestaruusvyön hän kuitenkin ennustaa jäävän Suomeen.

"Gomez on videoiden perusteella kokenut ja ärhäkkä nyrkkeilijä, mutta hänkin tekee virheitä. Ja niistä virheistä joutuu Turussa maksamaan kalliisti", Wahlström sanoo.

Gatorade Fight Nightin muissa pääotteluissa Edis Tatli puolustaa kevyen sarjan Euroopan mestaruutta belgialaista Francesco Pateraa vastaan, ja kehätöihin palaava Niklas Räsänen kohtaa ylemmän keskisarjan kamppailussa kokeneen argentiinalaisen Ricardo Marcelo Ramallon. Illan esiottelut julkaistaan myöhemmin.

Lähde: Dominus Boxing Groupin tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!