COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

VaLePan voittoresepti: kova työ ja kaksi karvanaamaa

20.4.2017 - 22:33:31


Keskitorjujien pelaaminen oli yksi keskeisistä ratkaisuista lentopallon Mestaruusliigan kolmannessa finaalissa.

VaLePan Jacob Guymer ja Tommy Carmody tekivät yhteensä 21 pistettä ja neljä torjuntapistettä. Kollegat Hurrikaani-Loimaan joukkueessa - Karri Kutinlahti ja Tuomas Koppanen - jäivät seitsemään hyökkäyspisteeseen; torjuntapinnoja ei heille kertynyt ensimmäistäkään.

- Kaksi karvanaamaa pystyvät auttamaan joukkuetta aika kivasti, VaLePan valmentaja Sami Kurttila sanoi viitaten keskipelaajiensa leukaperiin.

- Pelin taso on parantunut kaudella pikku hiljaa. Haluan kuitenkin katsoa eteenpäin, en taaksepäin. Kovasti on töitä tehty, ja palkintoja on tullut. Niillä ei nyt ole merkitystä. Pitää tehdä järkeviä juttuja taas sunnuntaina.

VaLePa voitti Loimaalla torstaina 3-1 ja siirtyi finaalisarjassa voitoin 3-0 johtoon. Hakkuri Urpo Sivula ei anna tilanteen turhia puristella.

- Joka päivä on tehty salilla tämän tavoitteen eteen töitä. Hyvä, että kaikki ovat kunnossa, kun pelataan tärkeimpiä pelejä. En ota mitään ongelmaa siitä, että on niin sanottu katkaisupeli edessä. Lähdetään pelaamaan jokaista peliä ihan omana pelinään. Ei oteta mitään katkaisupaineita, kertoi Sivula.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!