KOLME UUTTA TARJOUSTA JOKA PÄIVÄ
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

LEKA Volley teki jatkosopimuksia

21.4.2017 - 11:33:42


Kaudella 2016-17 lentopallon Mestaruusliigassa läpimurtonsa tehneet Henrik Porkka ja Teemu Silventoinen jatkavat LEKA Volleyssa. Porkan sopimus on muotoa 1+1 vuotta ja Silventoisen 2 vuotta.

Tammikuussa 19 vuotta täyttänyt keskitorjuja Henrik Porkka pelasi debyyttikaudensa Mestaruusliigassa lupaavasti. Hän pääsi myös maajoukkuerinkiin.

- Olen ollut todella tyytyväinen seuran toimintaan ja sen kehitykseen. Joukkue on myös hyvin hitsaantunut yhteen ja jatkaminen täällä oli ykkösvaihtoehto, hehkuttaa Porkka.  

Liberona viime kauden häärinyt Savonlinnan lentopallokoulun kasvatti Teemu Silventoinen jatkaa myös seurassa. Yleispelaajana kauden harjoituspeleissä aloittanut Silventoinen pelasi suurimman osan kauden otteluista liberon tontilla.  

- Todella mukavaa jatkaa Kuopiossa ja LEKA Volleyssa, odotan innolla tulevia vuosia täällä. Liberon hommat maistui hyvältä, kun vastuuta tuli reilusti. Haluan kehittyä sillä tontilla eteenpäin myös jatkossa. Tavoitteet tietysti myös korkealla ja menestystä lähdetään jahtaamaan taas ensi kaudella, kertoo Silventoinen.

Lähde: LEKA Volleyn tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fulham nousi Valioliigaan

26.5.2018 21:10:01