KOLME UUTTA TARJOUSTA JOKA PÄIVÄ
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Heino ja Koljonen haluavat menestyä sulkapallon EM-kisoissa

21.4.2017 - 14:33:34


Sulkapallon EM-kilpailut pelataan Tanskan Koldingissa 25.-30. huhtikuuta ja mukana on peräti yhdeksän suomalaispelaajaa.

Suomen Kalle Koljonen (mmrank 73) pääsee korkkaamaan kisakentän ensimmäisten joukossa. Ensimmäisen ottelun vastustaja on 25-vuotias hollantilainen Nick Fransman, joka pelaa tällä hetkellä maailmanlistan sijalla 86.

- Fiilis on hyvä ainakin tällä hetkellä! Uran paras kausi menossa, mukava siis lopettaa tämä kausi EM-kisoihin, Koljonen kertoi Suomen Sulkapalloliiton tiedotteessa.

- Nick on vasenkätinen niin sitä pitää varoa. Hän on hiukan passiivinen takakentällä niin sen kautta yritetään rakentaa itelle ratkaisu paikkoja. Tavoitteena on ainaki nyt voittaa eka peli ja sit lähteä haastamaan Vittinghusia, Koljonen pohti.

Toinen miesten kaksinpeluri Eetu Heino aloittaa pelinsä tiistai iltana. Heinon maailmanranking sijoitus on tällä hetkellä 103. Heino puolestaan kohtaa ensimmäisenä Romanian Collins Valentine Filimonin. Vasta 19-vuotias romanialainen pelasi myös Juniorien EM-kisoissa pääsiäisviikolla ja on vuoden sisällä kivunnut maailman rankingissa sijalta 1343 sijalle 350. Lähtöasetelmissa Heino on kuitenkin selkeä ennakkosuosikki ottelun voittajaksi.

- Peli on tuntunut ihan hyvältä viime aikoina. Tavoite on ottaa mahdollisimman monta voittoa ja pelata hyvin, Heino kuvaili tunnelmiaan ennen EM-kisoja.

Vastustajasta Heinolla ei ollut isompia mietteitä.

- Kateltiin leirillä kaverin peliä. Valmiina ollaan, Heino tuumaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fulham nousi Valioliigaan

26.5.2018 21:10:01