KOLME UUTTA TARJOUSTA JOKA PÄIVÄ
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mikko Korhonen loistaa Sisiliassa - migreeni vaivaa

19.5.2017 - 19:20:43


Mikko Korhonen jatkoi varmoja otteitaan golfin Euroopan kiertueen Rocco Forte -kilpailussa Sisiliassa perjantaina. Suomen ykköspelaaja teki perjantaina tuloksen -4 (67) ja siirtyi yhteistulokseen -8.

Korhonen jakaa kilpailun puolivälissä sijaa 21, kun toinen kierros on vielä muutamalta pelaajalta kesken. Eroa kisaan johtavaan Espanjan Alvaro Quirosiin on seitsemän ja kärkikymmenikköön vaivaiset kaksi lyöntiä.

Korhosen tuloskortista löytyy kahden kierroksen jälkeen vain yksi bogey. Se syntyi tänään väylällä 11. Pieni kauneusvirhe paikkaantui peräti viidellä birdiellä, joista kolme syntyi par-kolmosilla ja kaksi par-viitosilla.

”Ihan ok, vaikka vähän vaikeampi päivä oli. Hyvä tunne lyömiseen tuli vasta aivan lopussa. Hyvää peruspeliä kuitenkin, eikä isoja missejä”, Korhonen luonnehti päiväänsä.

”Vähän migreeni päällä koko päivän, mutta sellainen hallittava kuitenkin. Hyvällä fiiliksellä voin lähteä viikonloppuun, ja koitetaan parantaa tästä!”

Kilpailu on tasaisesta suoritustasostaan tunnetulle Korhoselle kauden kymmenes ja jatkopaikka jo kahdeksas.

Korhosen uran jatkoonpääsyprosentti Euroopan kiertueella on poikkeuksellisen kova 68%, joten silläkin mittarilla alkukausi on ollut hänelle erinomaisen vahva.

Kilpailussa pelaa myös Roope Kakko. Hän on muutama reikä ennen kierroksen loppua pari lyöntiä karsintarajan alapuolella.

Kilpailun palkintopotti on miljoona euroa, josta voittajalle lohkaistaan lähes 167 000 euroa. Kotiyleisön harmiksi italialaisia mahtuu kisan 20 parhaan joukkoon vain yksi.

Lähde: Tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Palaako Aleksandr Kokko RoPSiin?

22.5.2018 14:13:42