COOLBET: 150 € BONUS + 200 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Harman johtaa US Openia ennen päätöspäivää, Thomasilta ennätyskierros

18.6.2017 - 05:53:40


Yhdysvaltojen Brian Harman johtaa Wisconsinin osavaltiossa Erin Hillsin kentällä pelattavaa golfin US Openia ennen päätöspäivää. Harmanin maanmies Justin Thomas teki puolestaan US Openin historiaa lauantaina.

Harman lähteen golf-kauden toisen majorin päätöspäivään piikkipaikalta. Hän on tuloksessa -12.

Toista sijaa jakavat Thomas, USA:n Brooks Koepka ja Englannin Tommy Fleetwood, jotka ovat yhden lyönnin päässä Harmanista. Thomas käytti lauantain kierrokseensa 63 (-9) lyöntiä, mikä on US Openin historian paras tulos pariin verrattuna.

- Olen osa historiaa. Se tietää sitä, että minulla on paljon parempi mahdollisuus voittaa tämä kilpailu kuin minulla oli päivän alkaessa. Tuntui, että olen pelannut aika hyvin koko viikon ajan, mutta minulla ei ollut tuloksia sen tueksi, 24-vuotias Thomas iloitsi USA Todayn verkkosivuilla.

USA:n Rickie Fowler (-10) on viidentenä. Kuudetta sijaa pitää hallussaan Etelä-Korean Kim Si Woo (-9).

Seitsemättä sijaa jakavat USA:n Patrick Reed, Charley Hoffman ja Russell Henley, jotka ovat tuloksessa -8. Reedin 65 lyönnin kierros oli lauantain toiseksi paras.

Harmanin, Koepkan ja Fleetwoodin kanssa kärkipaikkaa perjantain jälkeen jakanut Englannin Paul Casey epäonnistui lauantaina. Casey käytti kierrokseensa 75 lyöntiä ja tippui 17:nneksi. Samassa yhteistuloksessa -4 on kauden ensimmäisen majorin, Mastersin voittanut Espanjan Sergio Garcia.

Viimeisessä kuudessa majorissa voittaja on ollut ensikertalainen. Sama linja tuntuu jatkuvan nyt. Päätöspäivään lähdettäessä tuloslistan 16 parhaasta kukaan ei ole voittanut majoria.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jokereille tärkeä jatkosopimus

20.4.2018 10:33:46