COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

MTV Sport: Robert Helenius suunnittelee todella kovaa kohtaamista

18.6.2017 - 22:07:23


Raskaan sarjan ammattilaisnyrkkeilijä Robert Helenius kypsytti eilen lauantaina Tallinassa venäläisen Jevgeni Orlovin. Nyt Helenius paljastaa MTV Sportille, että suunnitteilla on todella kovan luokan ottelu.

Heleniuksella on parikin kovaa vaihtoehtoa vastustajiksi vielä tänä vuonna. Yksi mahdollinen voisi olla ranskalainen Johann Duhaupas, jolle Helenius kärsi karun tyrmäystappion vuosi sitten Helsingissä. Helenius myöntää MTV Sportille, että ottelu ranskalaista vastaan kiinnostaisi.

Vielä kovempi haaste olisi kuitenkin enemmän Heleniuksen mieleen. Hän on WBC-liiton raskaan sarjaan maailmanmestari Deontay Wilder. Wilder ei ole hävinnyt vielä ammattilaisurallaan otteluakaan ja varmaa on, että hän tarjoaisi Heleniukselle uran tähän mennessä kovemman haasteen. Heleniuksen ja Wilderin leirit neuvottelivat ottelusta jo alkuvuodesta, mutta vielä silloin suunnitelmat kariutuivat. Ottelu käytäisiin todennäköisesti Yhdysvalloissa.

- Kyllä mä haluaisin lähteä hakemaan vyötä sieltä tänne Suomeen, Helenius linjasi MTV Sportille.

Kuva: Olga Saavalainen

Linkki MTV Sportin uutiseen aiheesta: http://www.mtv.fi/sport/muut-lajit/nyrkkeily/artikkeli/robert-heleniuksella-hurjat-suunnitelmat-haluan-hakea-mestaruusvyon-suomeen/6476000


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!