COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Juuso Kahlos ja Karina Kukkonen Erkko Trophyn sankarit

12.8.2017 - 16:38:19


USA:ssa opiskelevat Kahlos (-5) ja Kukkonen (par) saavuttivat lauantaina HGK:n kentällä Talissa uransa suurimmat ykköstilat.

The Finnish Amateurin voittotaisto käytiin molemmissa sarjoissa lopulta kotimaisten pelaajien kesken.

Naisten kilpailussa Oulun Golfkerhon Karina Kukkonen nousi kärkeen jo avauskierroksella. Kolmannella kierroksella Aura Golfin Daniella Barret kipusi ohi jo toisen reiän jälkeen. Tilanne eli loppuun asti. Barrett oli edellä vielä 15:lla tekemänsä birkun ansiosta.

- Olin tehnyt 16:lla birdien toisella kierroksella. Päätin, että nyt mennään samalla taktiikalla. Avaukseni päätyi kahteen metriin ja putti putosi, Kukkonen kertoi kisajärjestäjien tiedotteessa käänteestä joka jatkui seuraavalla reiällä.

- Urani paras voitto, ehdottomasti. Loukkaantumisia on ollut niin paljon, selkävaivoja enimmäkseen jo vuosia. Nyt olen saanut treenata pari viikkoa ilman kipuja. Svingaaminen on ihan eri tuntuista.

Argentiinan Andres Gallegos jakoi johtopaikkaa ensimmäisen ja toisen päivän jälkeen, jolloin rinnalle oli noussut Pickalan Juuso Kahlos. Voittotaistossa oli vankasti mukana myös lauantaina edellisten kanssa viimeisen ryhmän muodostanut Martin Plukka.

- Makealta voitto tuntuu, sehän on selvä. Harmittaa oikeasti Martinin huono tuuri. Talissa pelaaminen oli makoisaa myös siksi, että viheriöt oli saatu mainioon kuntoon. Tästä isokäsi kenttämestarille ja hänen joukoilleen, Kahlos kertoi.

- Olen saanut kesän aikana ryhtiä pelaamiseen. Selänne & Piltz Akatemia on ollut isossa roolissa. Mikan ( Piltz) kanssa keskustelut ovat avartaneet ja antaneet perspektiiviä sille, mitä peliltäni tavoittelen. Motivaatio on taas kohdallaan, Kahlos kuvaili.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

FC Honka johtaa TPS:ää

21.7.2018 18:00:08

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ronaldon rohkeudelle ylistystä

21.7.2018 13:36:04