COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Suomalaisliekki sammui sulkapallon MM-kisoissa

23.8.2017 - 23:54:45


Sulkapallon MM-kilpailut Glasgow’ssa ovat suomalaispelaajien osalta ohi.

Eetu Heino eteni tiistaina toiselle ottelukierrokselle kukistettuaan virolaisen Raul Mustin. Keskiviikkona Heinolla oli vastassaan maailmanrankingin kolmannella sijalla komeileva tanskalainen Viktor Axelsen, joka osoittautui liian kovaksi vastustajaksi.

Axelsen voitti erät lukemin 21-17, 21-15. Heino pelasi hienon ja aktiivisen ottelun, josta etenkin ensimmäinen erä oli hyvin tasainen.

- Ottelu oli ihan hyvä, mutta pystyn parempaan varsinkin lopuissa. Pelasin hyvin oman taktiikan mukaan, mutta muutama virhe liikaa oli tuon tasoista pelaajaa vastaan, Eetu viestittää.

Eetu Heinon seura on Espoon Sulkapallo-Badminton. Hän voitti vuonna 2014 Helsingissä järjestetyn Finnish International Championships -turnauksen miesten kaksinpelissä. Huhtikuussa 2015 järjestetyssä Finnish Openissa Heino pelasi itsensä hopealle.

Eetun palkintokaapissa komeilee myös miesjoukkueiden EM-pronssimitali helmikuulta 2014. Hän on lisäksi voittanut Pietarin kansainvälisen kisan 2013 ja saavuttanut SM-kisojen 2. sijan vuonna 2012.

Lähde: Sulkapalloliiton tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL-kausi alkaa 3. lokakuuta

21.6.2018 09:57:19