COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Suomen PGA Golf Tourin kausi huipentuu torstaista eteenpäin Vuosaaressa

13.9.2017 - 08:54:27


Audi Finnish PGA Golf Tourin kausi on finaalikilpailua vaille valmis. Vuosaari Golfissa käytävä finaali on ohjelmassa tällä viikolla. Pelipäivät ovat torstaista lauantaihin.

Kilpailussa on viime viikon tapaan mukana myös naisammattilaisia, jotka kisaavat samassa sarjassa miesten kanssa. Naisamatöörit pelaavat omaa kilpailuaan.

Finnish Tourin tämän kauden peleissä on ollut tavallista enemmän panosta, sillä kiertueen kolmelle parhaalle miespelaajalle on luvassa kahdeksan kutsua ensi kauden Challenge Tour -kilpailuihin. Kutsut on mahdollistanut Vierumäki, joka hallinnoi oman Challenge Tour -kilpailunsa kautta 50:tä villiä korttia CT-kilpailuihin.

Miesten rankingtilanne ennen finaalia on kärjen osalta vielä hieman avoinna. Kiertueen pistetilastoa johtava Mikael Salminen (822,33 pistettä) ja toisena oleva Lauri Ruuska (740) ovat jo varmistaneet sijoituksensa kolmen parhaan joukossa, mutta kolmantena oleva Peter Erofejeff (544) joutuu vielä hieman jännittämään oman sijoituksensa puolesta, sillä neljäntenä listalla oleva Niclas Hellberg (384) voi vielä nousta haastamaan. Tämä tosin vaatisi Hellbergin voittoa ja Erofejeffin jäämistä top 10:n ulkopuolelle. Miesten kilpailussa voitosta saa 200 rankingpistettä.

Naisammattilaisten puolelta Vuosaaressa nähdään todella kovia pelaajia. Mukaan ovat ilmoittautuneet muun muassa Noora Tamminen, Ursula Wikström ja Elina Nummenpää. Lisäksi ykköstiille astelevat jo viime viikon kilpailussa hyvin esiintyneet Krista Bakker ja Sanna Nuutinen. Näin kovat naispelaajat antavat varmasti tiukan vastuksen miehille Vuosaaren links-kentällä.

Naisamatöörien puolella rankingin ykköstilaan on vielä mahdollisuudet useammalla pelaajalla. Rankingin kärkikaksikko Ellinoora Moisio (121 pistettä)-Anna Backman (108) ei ole Vuosaaressa mukana, joten Moision rankingvoiton pahimpina uhkaajina ovat viime viikolla Suur-Helsingin osakilpailun voittanut Emmi Jalkanen (104,5) ja kokonaiskilpailun neljäntenä oleva Emilia Tukiainen (83). Myös Daniella Barrettilla (80) on vielä mahdollisuudet nousta kauden kuningattareksi, kun naisten osakilpailuissa voitosta saa 60 rankingpistettä.

Taistelu kiertueen voitosta käynnistyy torstaiaamuna kello 8.00.

Lähde: Audi Finnish PGA Golf Tourin tiedote

Kuvassa Peter Erofejeff / kuva: Juha Hakulinen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!