COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Mukava ja haastava päätös" - Roope Kakko suuntaa Hollantiin ja Portugaliin

14.9.2017 - 07:46:49


Roope Kakko pääsee kisaautensa loppuvaiheilla pelaamaan vielä kaksi perättäistä European Tourin kisaa Hollannissa ja Portugalissa. Torstaina hän starttaa matkaan KLM Openissa The Dutch -kentällä kello 9.25 kahden todellisen tour-jyrän, Richard Greenin ja Niclas Fasthin kanssa.

- Mukava ja haaastava päätös tämänvuotiselle ET-kaudelleni hienoissa kilpailuissa. Teimme Mika Piltzin kanssa pari oikein hyvää treeniä edellisviikollla ja saatiin punottua hyviä osasia syksyn kisoja varten, Kakko sanoi.

- Näiden kisojen tavoite on saada onnistumisia aikaan hyvän tekemisen ja täysipainoisen keskittymisen kautta. Nyt pitää pysyä hetkessä ja tehdä huolellisesti hommia, Kakko painotti pelikirjansa ydintä Hollannin kilpailuun.

Seuraavalla viikollla pelattavan Portugalin jälkeen on vapaa viikko kisoista. Kakko osallistuu tämän jälkeen Espanjan CT-kilpailuun, jonka jälkeen hän suuntaa toiseen kotiinsa Orlandoon valmistautumaan marraskuusa pelattavaan ET:n karsintafinaaliin.

Kauden kuudessa ET-kilpaillussa Kakko on päässyt jatkoon kolmessa ensiimmäisessä, paras sijoitus on 20:s. Alkukausi sujui lupaavasti, mutta viimeisissä kahdeksassa kisassan Roope Kakko on päässyt jatkoon vain Vierumäki Finnish Challlengessa (23:s).

Suomalaisista ovat Hollannissa ukana myös Mikko Ilonen ja Mikko Korhonen.

Lahde: Golfpiste.com


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!