COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Oilers kukisti hallitsevan mestarin Salibandyliigassa

22.9.2017 - 21:22:55


Salibandyliigan molemmat perjantain ottelut pelattiin Espoossa, ja kumpikin päättyi kotivoittoon. Tapiolassa Oilers kukisti jatkoajalla mestari Classicin 5-4, ja Otahallissa Westend Indians löi Nokian KrP:n 7-4.

Oilersin hahmo oli ensimmäistä kauttaan joukkueessa pelaava Riku Holopainen, joka laukoi isännät kahdella maalillaan 2-0-johtoon, napautti Classicin tasoitettua 3-2 ja syötti vielä 4-3-osuman. Classic kiri yhä uudelleen tasoihin, joten ratkaisu oli haettava jatkoajalla.

Kolme ylivoimaosumaa iskeneen Oilersin kikka muuttaa neljällä neljää vastaan pelattava jatkoaika 5-4:ksi ottamalla maalivahti pois ei tuottanut ylivoimamaalia, mutta Eino Pesu karkasi Markus Markkolan syötöstä läpiajoon ja nosti espoolaisille lisäpisteen.

Westend Indians repi eroa toisessa erässä, jossa se muutti 2-2-tasatilanteen 5-3-johtoasemaksi. Jere Oksanen nosti KrP:n vielä viisi ja puoli minuuttia ennen loppusummeria maalin päähän, mutta Valtteri Kainulainen ja tyhjiin osunut Aaro Astala sinetöivät lopussa kotivoiton. Heikki Iiskola oli kolmella maalisyötöllään intiaanien tehomies.

Salibandyliiga jatkuu lauantaina otteluilla Happee - OLS, SB Welhot - Steelers - SalBa - SPV ja Koovee - Westend Indians.

Lähde: Salibandyliiton tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Puljujärvi sai valmentajan kehut

19.9.2018 10:05:14