COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

”Hieno näytönpaikka pelaajille ja joukkueelle” - Suomen mestareilla iso haaste

11.10.2017 - 17:03:41


Lentopallon hallitseva Suomen mestari VaLePa tarvitsee voiton kaksiosaisesta ottelusta selviytyäkseen Mestarien liigaan.

Viimeisellä karsintakierroksella VaLePa, joka pelaa eurokentillä sponsoroidulla nimellä Ford Store Levoranta Sastamala, kohtaa tshekkiläisen Budejovicen.

- Meillä on jälleen yksi hieno, iso haaste edessä. Katselin eilen videolta Budejovicen Tshekin liigan peliä ja se on hyvin pelaava joukkue. Heillä on porukassa maajoukkuepelaajia niin kuin meilläkin, valmentaja Sami Kurttila sanoi Lentopalloliiton tiedotteessa.

- Meillä on Mestaruusliigassa vielä kuusi peliä ennen Budejovice-ottelua, ja me kehitämme omaa peliämme ihan rauhassa.

Keskitorjuja Markus Kaurto uskoo myös, että joukkueen peli kohenee jatkuvasti.

- Nousujohteisesti on alkukausi mennyt. Pelaajien kemiat alkavat kohdata koko ajan paremmin. Mestarien liiga on tietenkin hieno näytönpaikka sekä pelaajille että joukkueelle, Kaurto sanoo.

Ensimmäinen osaottelu Budejovicea vastaan pelataan Sastamalassa 8. marraskuuta.

Naisten joukkue LP Salo (kotimaan kentillä LP Viesti) on ainoa pohjoismaalainen joukkue, joka on pelannut Mestarien liigan ensimmäisessä varsinaisessa vaiheessa, alkulohkoissa. Tänä vuonna LP Salo on kahden kaksiosaisen ottelun päässä alkulohkoista.

Euroopan lentopalloliitto CEV brändää hieman harhaanjohtavasti kolme ensimmäistäkin kierrosta Mestarien liigaksi. Käytännössä ne ovat karsintakierroksia varsinaiseen Mestarien liigaan.

IS Extra näyttää kaikki suomalaisjoukkueiden ottelut Mestarien liigassa suorina lähetyksinä. IS Extrassa näkyvät myös miesten ja naisten Final Four -lopputurnaukset toukokuussa 2018. Pääsyliput suomalaisseurojen kotiotteluihin voi ostaa Seat4.me-palvelusta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!