COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Sulkapallon olympiavalmennettavat tositoimessa Hollannissa

12.10.2017 - 06:12:08


Sulkapalloliiton olympiavalmennusryhmä Tokyo Teamin pelaajat Eetu Heino, Kalle Koljonen, Airi Mikkelä, Anton Kaisti ja Jenny Nyström osallistuivat Yonex Dutch Openiin keskiviikkona. Heidän lisäkseen turnaukseen matkasivat maajoukkuepelaajat Iikka Heino, Henri Aarnio ja Sonja Pekkola.

Miesten kaksinpelissä otteluvuorossa ensimmäisenä oli Kalle Koljonen, joka sai vastaansa Irlannin Joshua Mageen. Koljonen dominoi ottelua suvereenisti ja voitti Mageen erin 32-8 21-16.

Koljonen pelasi seuraavan ottelunsa päivän päätteksi. Peli Hollannin Erik Meijisiä vastaan päättyi isäntämaan voittoon erin 21-16 21-11.

- Päivän ensimmäinen matsi sujui ihan hyvin. Ei ollut ongelmia missään vaiheessa peliä, vaikka toinen erä oli puoleen väliin asti pisteittäin tiukkaa, Koljonen kommentoi.

Eetu Heino pelasi ensimmäisen ottelunsa Sveitsin Mathias Bonnyä vastaan. Heino voitti ottelun selvin lukemin 21-16 21-13.

-Peli meni suunnitelmien mukaan ilman isompia ongelmia. Hyvä ja ehjä peli alusta loppuun, Heino kommentoi

Toisen ottelunsa Heino pelasi ruotsalaista Felix Burestedtia vastaan. Burestedt oli tänään piirun verran parempi. Hän voitti ottelun erin 21-16 24-22.

- Tiukka peli. Osittain hyvää peliä ja osittain huonoa itseltä. Vaikeaa on ollut kolme viimeistä kisaa. Palaan nyt takaisin treenaamaan, että saisin pienet virheet pois, Heino kertoi toisen ottelun jälkeen.

Loukkaantumisen vuoksi kilpailutaukoa syksyn MM-kisoista saakka pitänyt Airi Mikkelä palasi pelikentälle Dutch Openissa. Airilla oli vastassaan espanjalainen Clara Azurmendi. Mikkelä hävisi ottelun erin 21-10 21-14.

- Mulla oli tosi heikko peli tänään. En saa just nyt kropasta mitään iriti ja olo on tosi huono, maailmanrankingissa parhaimmillaan sijalla 48 ollut Mikkelä kommentoi ottelun jälkeen.

Henri Aarnio sai avausottelussa vastaansa intialaisen Sahil Sipanin. Aarnio vei voiton kotiin selkein numeroin 21-14 21-18.

Aarnion toinen ottelu Tanskan Hans-Kristian Solberg Vittinghusia vastaan oli todellinen jännitysnäytelmä. Aarnio johti ottelua moneen otteeseen, loppujen lopuksi voitto meni kuitenkin tanskalaiselle 25-23 21-19.

Samainen Hans-Kristian Solberg Vittinghus tiputti Dutch Openista myös Iikka Heinon, joka hävisi avausottelunsa erin 21-11 21-9.

- Pelasin alussa ihan hyvin. Pysyin hyvin pelissä mukana, mutta vastustaja oli selvästi varmempi. Vittinghus on aika samantyyppinen pelaaja kuin minä, mutta hän oli tänään vaan selvästi parempi joka osa-alueella. Harmittaa, että toisessa erässä en saanut yhtään pelistä kiinni ja tuli jo heti alussa liian suuri ero pisteissä, Iikka Heino kertoi.

Sekanelipelipari Anton Kaisti ja Jenny Nyström hävisivät avausottelunsa isäntämaa Hollannin Jacco Arendsille ja Selena Piekille superjännittävän ja aktiivisen pelin jälkeen. Ottelu päättyi hollantilaisten voittoon erin 16-21 22-20 22-20.

-Niin lähellä! Hyvää peliä oli meiltä tänään, jäi ihan pienistä asioista kiinni, Nystrtöm viestitti pelin jälkeen.

Ottelut jatkuvat torstaina miesten ja naisten nelinpeleillä. Jenny Nyström ja Sonja Pekkola saavat vastaansa ruotsalaiset Amanda Hogstromin ja Clara Nistadin. Henri Aarnio ja Iikka Heino pelaavat isäntämaa Hollannin Jacco Arendsia ja Ruben Jilleä vastaan.

Lähde: Suomen Sulkapalloliiton tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Puljujärvi sai valmentajan kehut

19.9.2018 10:05:14