COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ahvenanmaalla tehdään Suomen curlinghistoriaa

12.10.2017 - 10:38:48


Ahvenanmaalla tehdään nyt Suomen curlinghistoriaa, kun 12 maailmanluokan curlingjoukkuetta suuntaa Ahvenanmaalle Paf Mastersiin, joka on Curling Champions Tour -kiertueen osakilpailu ja samalla maailmankiertueen ensimmäinen Suomessa järjestettävä kisa.

Paf Masters pelataan Eckerössä 12.–15. lokakuuta. Kansainvälinen naisjoukkuekaarti taistelee arvokkaista rankingpisteistä sekä 18 000 euron palkintopotista.

- Turnaus on joukkueiden näkökulmasta houkutteleva, sillä 12 huippujoukkuetta kamppailee palkintopotista, joka on suuruudeltaan 32-joukkueisen Masters-turnauksen luokkaa, kertoi Åland Curlingin toiminnanjohtaja Mari Hansen turnauksen lehdistötiedotteessa.

Suomalaiskippari Oona Kauste on jo varmistanut paikkansa ensi talven olympialaisiin mixed doubles -paripelissä yhdessä Tomi Rantamäen kanssa. Myös Kausteen Ahvenanmaalla kisaavalla naisten joukkueella on tähtäimessä olympiapaikka joulukuussa pelattavassa karsintaturnauksessa.

Paf Mastersiin suomalaiset ovat tulleet voittamaan.

- Luulen, että Oonalla on isot mahdollisuudet voittaa, sillä heillä on niin tasainen ja hyvin toimiva joukkue. He myös pelaavat kirjamellisesti kotijäällä, joukkue kun on osa Åland Curlingia, Mari Hansen hahmotti.

Etelä-Korean Team Jung Kim sekä Japanin Team Fujisawa ovat Paf Mastersin olympiapaikkansa jo vahvistaneita joukkueita. Myös Suomen, Italian, Kanadan sekä Latvian joukkueilla on mahdollisuus varmistaa paikkansa Pyongchangiin myöhemmin tänä vuonna.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Puljujärvi sai valmentajan kehut

19.9.2018 10:05:14