COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Espoon GP-uinteihin kova nimi Hollannista

12.10.2017 - 14:10:55


Lauantaina ja sunnuntaina Espoossa kisattavissa Grand Prix -uinneissa nähdään myös kansainvälistä osallistujakaartia. Kisoihin on ilmoittautunut Venäjän ja Viron uimareita, mutta kovimman meriitin kisoihin tuo Hollannin Joeri Verlinden.

29-vuotias Verlinden on perhosuimari, joka pitää hallussaan maansa ennätyksiä 100 ja 200 metrin matkoilla. Verlinden on uinut Lontoon ja Rion olympialaisissa, parhaana sijoituksenaan Lontoon 6. sija satasen perhosessa. Lisäksi hänellä on neljä EM-mitalia, kaksi hopeaa ja kaksi pronssia.

Verlinden ei edustanut maataan viime kesänä Budapestin MM-uinneissa. Elokuussa hän kuitenkin starttasi Berliinin ja Eindhovenin maailmancupeissa. Berliinissä hän oli 50 metrin perhosuintifinaalissa seitsemäs vain kymmenyksen Suomen Riku Pöytäkiven takana, kun helsinkiläisseura Simmistä edustava Pöytäkivi perhosteli nykyisen Suomen ennätyksensä 22,84. Kaksikko kohtaa jälleen lauantaina Espoonlahdessa samalla matkalla.

Espoon GP-uinneissa nähdään hyvä kattaus Suomen kärkiuimareita. Poissa ovat vain Yhdysvalloissa harjoittelevat Matias Koski, Silja Känsäkoski ja Fanny Teijonsalo. Euroopan mestari Jenna Laukkanen on valinnut GP-uinteihin kovan ohjelman, peräti yhdeksän lajia. Ukrainasta harjoitusvaihdosta palannut Ari-Pekka Liukkonen suunnittelee starttaavansa viidessä lajissa.

Lyhyen radan EM-uinnit kisataan 13.–17. joulukuuta Kööpenhaminassa. Kisojen näyttöaika päättyy Oulun SM-uinteihin 19. marraskuuta. Tällä hetkellä 15 uimaria on saavuttanut EM-uintien tulosrajan.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Puljujärvi sai valmentajan kehut

19.9.2018 10:05:14