COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mikko Korhonen värikkään päivän jälkeen tuloksessa par Italian Openissa

12.10.2017 - 20:46:41


Mikko Korhonen avasi golfin Euroopan kiertueen Italian Open -kilpailun tuloksella 71 (par). Hän viimeisteli päivän aikana eaglen, kolme birdietä ja viisi bogia.

- Löin paljon hyviäkin rautalyöntejä, mutta huonot lyönnit maksoivat joka kerta bogin. Siinä mielessä oli kyllä hyvin hankala päivä. Tulos on aika heikko tälle kentälle, kun katsoo missä kärki menee, hän sanoi tiedotteessa.

Eagle syntyi erinomaisen avauksen ja rauta-7:n jälkeen yhdellä putilla par 5 -väylällä. Etenkin avauspeli oli koko päivän ajan erinomaista.

Kierroksen alkupuolella Korhonen petasi itselleen puolen kymmentä hyvää birdie-paikkaa, mutta puttipeli ei toiminut toivotulla tavalla.

- Oli mahdollisuus saada hyvä startti, mutta en vain saanut tippumaan. Lopussa löin pari kertaa ihan lippuun kiinni, ja sain sitten pari tärkeätä birdietä sisään.

Ensimmäisen päivän jälkeen Korhonen jakaa kilpailussa sijaa 93. Kisan toinen suomalainen Mikko Ilonen (+1) on sijalla 109.

Molemmilla sinivalkoisilla on kuitenkin perjantaina täydet mahdollisuudet edetä jatkokierroksille kilpailussa, jonka cut-raja näyttää asettuvan tulokseen -3 tai -4.

Erinomaisissa olosuhteissa pelatun ensimmäisen päivän jälkeen kisan johtotulos on 64 (-7). Siihen pystyi kuusi miestä, myös Korhosen kanssa samassa ryhmässä pelannut Englannin Matt Wallace.

Perjantaina Korhonen lähtee kentälle kello 10.10 Suomen aikaa. Mikko Ilosen lähtöaika on 9.30 Suomen aikaa.

Italian Open -kilpailussa on jaossa palkintorahaa poikkeuksellisen muhkeat seitsemän miljoonaa dollaria, eli 5,95 miljoonaa euroa. Kilpailu järjestetään Monzan keskuspuistossa, aivan maailmankuulun moottoriradan vieressä mutkittelevalla Milano Golf Clubin kentällä.

Lähde: Tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!