COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Helsinki International Horse Show´n ensimmäinen päivä takana

19.10.2017 - 09:10:39


Helsinki International Horse Show´n ensimmäisen päivän kansalliset luokat kilpailtiin Jäähallilla keskiviikkoiltana. Avoin luokka hypättiin 130-tasolla ja Junior Tour 115 cm:n esteillä. Molemmat luokat hypättiin kahdessa vaiheessa, välittömässä uusinnassa ratkaisivat virheet ja aika.

Finnish Open 130-luokka keräsi 22 lähtijää, ja Johanna Mikkolan rakentamalla radalla nähtiin kahdeksan virheetöntä suoritusta.

Luokkavoittoon ratsasti Tuusulan Venla Keränen hevosella Dorette B. Viime vuonna ensimmäistä kertaa Helsinki International Horse Show´ssa kilpaillut ratsukko kiersi uusinnan vauhdikkaalla ajalla 29,09.

Luokassa toiseksi sijoittuivat Oulun Sonja Mäkelä ja Cissy (30,78) ja kolmannen sijan veivät Kirkkonummen Johanna Talvio ja Chelsea (31,62).

Voiton ohella menestystä täydensi Keräsen toisen hevosen Clairen sijoittuminen kuudennelle sijalle.

- Hyppäsimme viime viikonloppuna Ainon kansainvälisissä kilpailuissa isompia luokkia, joten tämä rata tuntui äärimmäisen helpolta, Keränen hymyili.

Yhteistyö hevosen kanssa on jatkunut jo pitkään, sillä Keränen on itse laittanut hevosen satulaan sen ollessa nelivuotias. Ensi kauden tähtäin on GP-sarjassa. Kerästä valmentaa Piia Pantsu.

- Nyt kun hevonen on 9-vuotias, olemme kilpailleet jo GP-sarjaa sekä SM:issä. Olen erittäin tyytyväinen pitkän työmme tulokseen.

Vauhdikas Junior Tour

Junior Tourilla starttasi 38 ratsukkoa, joista toiseen vaiheeseen eteni virheittä 16. Luokassa nähtiin vauhdikkaita uusintaratoja ja kärjen viisi parasta olivat kaikki saman sekunnin sisällä.

Junior Tourin nopeimmasta suorituksesta vastasi espoolainen Vilma Lappalainen hevosellaan Chicolino. Ratsukko kiersi radan ajassa 24,02. Toiseksi kirivät Alexandra Barthelaix ja Carey Lohjalta (24,51) ja kolmannen sijan veivät Aura Vasama ja Zidane VDL Lahdesta (24,96).

Vilma Lappalainen on ratsastanut omistamaansa Chicolino-ratsua kolmen vuoden ajan.

- Tämä oli toinen kertamme Helsinki International Horse Show´ssa, osallistuimme viime vuonna Amateur Tourin 110-luokkiin.

Ratsukkoa valmentaa Valtteri Reilin. Luokkavoiton parhaaksi tuloksekseen mainitseva Lappalainen oli tyytyväinen rataan.

- Hevonen oli alussa radalla hieman jännittynyt, mutta tsemppasi hienosti, Lappalainen kertasi iloisena voittorataansa.

Lähde: Helsinki International Horse Show´n tiedote

Kuva: HHS ja Eeva Vaahtera


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

Noora Rädyn ura jatkuu Kiinassa

18.6.2018 22:42:55