COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Westend Indians ja Koovee juhlivat Salibandyliigassa

20.10.2017 - 22:28:31


Westend Indians nappasi kauden neljännen voittonsa, kun TPS kaatui Espoossa 5-4 rangaistuslaukauskisan jälkeen. Perjantain toisessa ottelussa Koovee löi vieraissa Steelersin 7-4.

Westend Indians johti kolmannen erän puolivälissä jo 4-2, mutta Sami Saarinen ja Sami Tuominen nostivat TPS:n jatkoajalle ja tuomisiksi Turkuun yhden sarjapisteen. Indians nappasi kaksi, kun Heikki Iiskola ohitti rangaistuslaukauskisan ainoalla onnistumisella Pyry Luukkosen.

Hämeenlinnassa Koovee karkasi toisessa erässä, jossa se repäisi yhden maalin vierasjohtonsa kolmeksi. Viisi minuuttia ennen pelin loppua tamperelaiset johtivat jo 7-2 ennen isäntien kahta lohdutusmaalia. Play off -viivan aurinkoiselle puolelle nousseen Kooveen tehomiehiä olivat tänään Samuli Salomaa (2+2) ja Perttu Koljonen (2+1). Sarjajumbo Steelersille tappio oli jo viides perättäinen.

Liigakärjessä Oilersilla on 11, Nokian KrP:llä 10 ja Classicilla yhdeksän pistettä. Salibandyliigan lauantain ottelut ovat SB Welhot - SPV, LASB - Happee ja Classic - SalBa.

Lähde: Salibandyliiton tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!