KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Oulun Raksilassa annetaan uinnin viimeiset EM-näytöt

14.11.2017 - 16:34:44


Lyhyen radan Suomen mestaruuksista uidaan torstaista sunnuntaihin Oulussa Raksilan uimahallissa. Reilut 400 uimaria 47 uimaseurasta saapuu Ouluun mittelemään nuorten, aikuisten ja vammaisuinnin Suomen mestaruuksista.

SM-uinnit ovat viimeinen näytönpaikka 13. - 17. joulukuuta Kööpenhaminassa kisattaviin lyhyen radan EM-kisoihin. Vielä lähempänä ovat kuitenkin parauinnin MM-kilpailut, jotka käydään 2. - 7. joulukuuta Mexico Cityssä. Parauinnin MM-joukkueesta Antti Latikka, Leo Lähteenmäki ja Jessika Markkanen nähdään Oulun SM-altaassa.

Kaikkiaan 17 uimaria on jo saavuttanut Kööpenhaminan EM-uintien tulosrajan. Heistä melkein kaikki ovat Oulussa mukana. Yhdysvalloissa harjoittelevat Matias Koski, Silja Känsäkoski ja Fanny Teijonsalo puuttuvat joukosta. Oulussa on odotettavissa EM-näyttöjä esimerkiksi Tanja Kylliäiseltä, joka treenannut kesästä alkaen Rion olympialaisia seuranneen olkapääleikkauksen jälkeen.

Ari-Pekka Liukkonen ja Mimosa Jallow ovat väläyttäneet tänä syksynä jo Suomen ennätysvauhtia. He ovat tuloksillaan maailmantilaston kärkikymmenikössä, mikä luo mielenkiintoa myös Oulun SM-startteihin.

Iltajaksot käydään torstaista lauantaihin kello 18 alkaen, sunnuntaina jo kello 17 alkaen. Lähde: Suomen Uimaliiton tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!