KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Iskulle hieno voitto Mestaruusliigassa - "Voitolla on ihan älytön merkitys"

14.11.2017 - 22:38:33


Rantaperkiön Isku kaatoi kotisalissaan Hurrikaani-Loimaan erin 3-1 (15-25, 25-22, 25-20, 25-23) ja otti täyden kolmen pisteen potin lentopallon Mestaruusliigassa. Voitto oli erityisen makea, sillä se oli Iskulle vasta kauden toinen. Ensimmäinen voitto tuli kauden avausottelusta Akaa-Volleyta vastaan.

Ottelun alku oli kotijoukkueelle hankala, eikä vastaanotto toiminut. Toiseen erään valmentaja Oskar Muurinen vaihtoi Matti Hietasen hakkurin paikalta yleispelaajaksi ja otti vaihtopenkiltä Einari Koiviston hakkuriksi ja Joel Laakson passariksi. Vaihdot onnistuivat erinomaisesti, ja Isku hallitsi toista ja kolmatta erää. Vastaanotto parani ratkaisevasti, ja Laakso pääsi hyödyntämään laitureiden lisäksi myös keskipelaajien hyökkäystä.

Neljäs ja ratkaiseva erä oli tasainen. Hurrikaani johti niukasti vielä tilanteessa 20-21, mutta Isku ei antanut periksi. Matti Hietanen teki tärkeitä pisteitä erän lopussa, ja ottelupallon torjuivat kenttään Rami Rekomaa ja Tomi Mutka.

Myös Hurrikaanin valmentaja Lauri Rantanen yritti hakea vauhtia otteluun vaihtopenkiltä. Tapio Toiviainen tuli jalkavaivaisen Thomas Douglas-Powellin paikalle ja Matti Toivola kävi välillä kokeilemassa passarin paikalla. Keskitorjuja Matti Oivanen oli kokoonpanosta sivussa kuumeen takia.

Voitto nosti Iskun sarjataulukossa kahdeksanneksi ohi Vantaa Ducksin.

- Onnistuimme tänään asioissa, joissa olemme olleet heikoilla viime peleissä. Ensimmäisessä erässä oli vielä samaa kuin edellisissä otteluissa, mutta sitten saimme rutistettua hengen kasaan ja peli lähti kulkemaan. Nostan hattua kokeneemmalle osastolle, Masa (Hietanen) ja Tomi (Mutka) kantoivat vaikeiden kohtien yli, kommentoi Iskun hakkuri Einari Koivisto.

- Toiseen erään kentälle tullut rosteri oli sellainen, jolla ei ole tehty edes harjoituksissa töitä. Mahtavaa, että se loksahti kohdilleen. Täytyy nostaa hattua sekä Joelille (Laakso) että Einarille (Koivisto). Omiin silmiini näytti, että he herättivät kokeneet pelaajat, jotka sitten kantoivat joukkuetta. Hietasen kääntäminen yleispelaajaksi ja näiden kahden kaverin ottaminen sisään oli tänään ainakin oikea ratkaisu, totesi Iskun päävalmentaja Oskar Muurinen.

- Voitolla oli ihan älytön merkitys joukkueelle, naama on varmasti pikkaisen eri näköinen taas torstaina, kun yhdessä jatketaan hommia. Voitto oli tärkeä etenkin nuorille, he pääsivät tänään kovaan paikkaan näyttämään mihin kyvyt riittää.

Seuraavaksi Isku kohtaa Vantaa Ducksin keskiviikkona 22.11. klo 18.30 Pyynikin palloiluhallissa Tampereella.

Lähde: Iskun tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

NHL, tiistain tulokset

19.12.2018 08:15:09

 

 

 

 

 

 

Olli Juolevin kausi paketissa

19.12.2018 05:30:10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jokerit ahdingossa Moskovassa

18.12.2018 20:10:38