KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Salibandyjumbo Steelers yllätti LASB:n Kanta-Hämeen derbyssä

18.11.2017 - 22:21:05


Classicin ja TPS:n kohtaaminen Singaporessa ei ollut Salibandyliigan lauantain ainoa mittelö. Illalla kotimaassa jumbo Steelers otti Kanta-Hämeen derbyssä ison 6-5-voiton LASB:sta ja OLS yllätti sarjakakkonen Nokian KrP:n jatkoajalla 8-7.

Suurella sydämellä puolustanut ja terävästi vastaan iskenyt Steelers johti LASB:ia vastaan avauserässä 3-0 ja vielä seitsemän minuuttia ennen loppusummeria 6-2, mutta LASB yltyi vielä kiriin. Maalivahti Kaapo Kettusen järsiessä kynsiään vaihtopenkillä Justus Kainulainen, Matti Korhonen ja Tuure Ailio nostivat isännät maalin päähän, mutta viimeisen minuutin Teräsmiehet kestivät. Justus Kainulainen laukoi 838 katsojan edessä LASB:lle tehot 3+1 ja Aleksi Kulmala Steelersille hattutempun.

Oulussa joutui avauserässä kahdesti johtanut OLS toisessa erässä takaa-ajajaksi ja joutui tasoittamaan pelin neljästi ennen selviytymistään jatkoajalle. Siellä maalivahdin vetäminen pois toimi, ja viidellä neljää vastaan Eetu Ijäs iski Olli Wikstedtin syötöstä toisen sarjapisteen oululaisille ajassa 61.51. Valtteri Parviainen ahnehti OLS:lle tehot 2+2 Olli Wikstedtin ja Eetu Ijäksen kirjauttaessa 2+1.

Classicilla on nyt sarjakärjessä kuuden pisteen etumatka ottelun vähemmän pelanneeseen Nokian KrP:hen. Hännillä Steelers nousi kahden pisteen päähän SalBasta.

Sunnuntaina Salibandyliigassa pelataan ottelut SPV - LASB ja Happee - Oilers.

>Lähde: Salibandyliiton tiedote. Kuva: Salibandyliitto


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

Moskovan TsSKA tylynä KHL:ssä

9.12.2018 22:58:44

 

 

 

 

Tom Brady teki NFL:n historiaa

9.12.2018 21:34:31

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jokerit tappiolla KHL:ssä

9.12.2018 18:16:08