KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

SKA:n supertähti Kovaltshuk latasi: "Olympiakomitean päätös pelkkää politiikkaa"

6.12.2017 - 11:28:33


Pietarin SKA:n riveissä jo kuudetta kautta jääkiekkoliiga KHL:ää tahkoava hyökkääjä Ilja Kovaltshuk pitää tiistaista Kansainvälisen olympiakomitean päätöstä sulkea Venäjä kokonaan kisoista täysin poliittisena.

- Meidän pitäisi ehdottomasti mennä olympialaisiin. Jos kieltäydymme niin se tarkoittaa, että olemme luovuttaneet. Me kaikki ymmärrämme, että KOK:n päätös oli puhtaasti poliittinen ja keihin tuo päätös oli tähdätty, kiekkotähti latasi venäläisen uutistoimisto TASS:in mukaan.

- Kaikkien puhtaiden urheilijoiden tulisi mennä kisoihin. Se voi olla heistä monille viimeinen mahdollisuus ottaa osaa olympialaisiin. Jos suoriudumme hyvin, niin laulamme kansallislaulumme. Me urheilijat olemme politiikan ulkopuolella.

KOK ilmoitti tiistaina päätöksestään peruuttaa Venäjän olympiakomitean jäsenyyden, mikä tosiasiallisesti kieltää venäläisen maajoukkueen osallistumisen vuoden 2018 talviolympialaisiin Etelä-Korean Pyeongchangissa. Venäjän doping-vapaat urheilijat saavat kilpailla neutraalin lipun alla.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

Moskovan TsSKA tylynä KHL:ssä

9.12.2018 22:58:44

 

 

 

 

Tom Brady teki NFL:n historiaa

9.12.2018 21:34:31

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jokerit tappiolla KHL:ssä

9.12.2018 18:16:08