COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mikko Korhonen kärkikamppailussa kauden avauskilpailussaan Etelä-Afrikassa

7.12.2017 - 13:22:53


Mikko Korhonen käynnisti kautensa 2018 golfin Euroopan kiertueella hienolla 66 lyönnin kierroksella.

Korhonen jakaa Etelä-Afrikan Johannesburgissa pelattavassa Joburg Openissa tuloksella -6 kilpailussa sijaa neljättä oman kierroksensa jälkeen.

Kisan johtotulos on -8, kun noin puolet pelaajista on pelannut ensimmäisen kierroksensa loppuun. Korhosen kanssa tuloksessa -6 on viisi muuta pelaajaa.

Ennen kauden alkua Korhonen on kiinnittänyt harjoittelussaan huomiota erityisesti puttaamiseen. Panostus kantoi hedelmää torstaina.

- Tänään upposi putti aika kivasti, lyöminen oli vähän keskinkertaista. Pysyin kuitenkin pelissä tiiltä hyvin. Muutama kolmen metrin putti upposi, pari kuusimetristä ja yksi kymppimetrinen, Korhonen kertoi tiedotteessa.

Korhosen kauden ensimmäinen birdie syntyi jo toisella reiällä. Etulenkki kokonaisuudessaan eteni kuitenkin tunnustellen tuloksella par reiän kuusi bogin myötä.

Sisääntulon alussa Korhonen löi kuitenkin pykälää pienemmän vaihteen silmään, ja teki kuusi peräkkäistä birdietä rei’ille 10–15.

Olosuhteet Johannesburgissa olivat tuloksentekemisen kannalta hyvät, kun sade oli pehmittänyt kentän viheriöt vastaanottaviksi. Tulostaso kokonaisuudessaan oli torstaina hyvä ja kisan cut-raja on asetumassa tulokseen -2.

Kilpailussa ovat mukana suomalaisista myös Tapio Pulkkanen ja Kalle Samooja. Samooja on 12 pelaamansa reiän jälkeen tuloksessa par ja Pulkkanen seitsemän pelaamansa reiän jälkeen tuloksessa -2.

Perjantaina Mikko Korhosen lähtöaika perjantaina on 10.55 paikallista ja Suomen aikaa.

Lähde: Tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Puljujärvi sai valmentajan kehut

19.9.2018 10:05:14