VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Classic voitti Salibandyliigassa 12:nnen kerran putkeen

10.12.2017 - 23:46:42


EräViikingit nappasi Salibandyliigassa jo seitsemännen perättäisen voittonsa, kun LASB kaatui Lahdessa 7-4. Helsinkiläisten voittoputkea edelsi kolmen häviön sarja.

LASB johti vielä toisen erän loppusekunneilla 4-1, mutta Miko Kailialan onnistunut rangaistuslaukaus 17 sekuntia ennen taukoa aloitti EräViikinkien nousun. Kolmannen erän alkuun Mikael Lax iski 4-3, Roni Laasonen vain neljä sekuntia aloituksesta 4-4 ja 45 sekuntia myöhemmin Mika Moilanen 4-5. Moilanen oli illan tehomies saldollaan 1+4.

Vielä komeampaa putkea puskee mestari Classic, jolle 8-5-voitto SPV:stä oli jo kahdestoista peräkkäinen. Vielä avauserässä Peliveljet käväisi johdossa, mutta toisessa erässä Classic karkasi ja venytti eroa kolmannessa. Classicista löytyi tänään seitsemän eri maalintekijää Sami Johanssonin kirjauttaessa ahneimpana tehot 2+1.

Oilers nousi SPV:n ohi viidenneksi kaadettuaan kotonaan OLS:n 7-4. Oululaiset sinnittelivät vielä kahden erän jälkeen maalin päässä, mutta kolmannessa Öljymiehet repivät eroa. Sekä Oilersin että OLS:n kahdeksan pelaajaa merkkautti tehopisteitä, ja illan isoin lukema oli Oilersin Markus Markkolan 1+2.

Classicilla on liigakärjessä seitsemän pisteen kaula Nokian KrP:hen. Hännillä jumbo SalBa on jäänyt Steelersistä yhden pisteen.

Salibandyliiga jatkuu tiistaina Tampereella ottelulla Nokian KrP - Westend Indians.

Lähde: Salibandyliiton tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!