KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

”Paransi koko porukan virettä” – brassivahvistus vakuutti heti Mestaruusliigassa

12.1.2018 - 17:33:16


Akaa-Volley katkaisi tappioputkensa lentopallon Mestaruusliigassa torstaina. Akaa antoi kotonaan kyytiä rovaniemeläiselle Team Lakkapäälle 3-0.

Voitto oli tyrmäävää laatua. Pienet pisteet menivät 25-18, 25-20 ja 25-19. Voitto maistui taatusti, sillä tappioputken poikkaisemisen lisäksi Akaa kaatoi joukkueen, joka kuuluu tuloskunnoltaan sarjan parhaisiin.

Suuri huomio kiinnittyi Akaan uuteen hankintaan, brasilialaiseen yleispelaajaan Ivan Walteriin. Ivan avasi aivan mukiinmenevästi tehden kuusi pistettä: neljä hyökkäyksellä ja kaksi ässillä. Aloitusten vastaanotoista 44 % oli positiivisia.

Akaan valmentaja Lauri Tihinen piti brasilialaisen saapumista piristysruiskeena.

– Toivoin, että Ivanin tulo parantaisi koko porukan virettä, ja niinhän siinä kävi, Tihinen sanoi Mestaruusliigan verkkosivuilla (www.mestaruusliiga.fi).

– Näin tämän pitäisikin edetä. Kun ratkaisukierrokset lähestyvät, pelaajien ja joukkueen on oltava tikissä. Vaikka tulos oli selkeä, ei tämä meiltä suinkaan täydellinen matsi ollut. Omat virheet valitettavasti lisääntyivät ottelun edetessä. Näin ei saa jatkossa käydä.

Torstaisen ottelun pistekurko oli Akaan Joni Mikkonen, joka ehti 14 pinnaan. Lakkapään Casey Schoutenin loppusaldoksi jäi yhdeksän pistettä.

VaLePa johtaa Mestaruusliigaa. Kärkikolmikon täydentävät Etta ja Sampo Volley.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!