COOLBET: 150 € BONUS + 200 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mikko Korhonen avauskierroksestaan Abu Dhabissa: ”Putit valuivat läheltä ohi”

18.1.2018 - 16:31:44


Mikko Korhonen teki golfin Euroopan kiertueen Abu Dhabi HSBC Championship -kilpailun avauskierroksella torstaina tuloksen 73 (+1). Korhonen jakaa sillä kilpailussa sijaa 89.

- Joukossa oli hyviä ja huonoja lyöntejä. Ei oikein vielä tiedä mihin se pallo lähtee, välillä minne sattuu, Korhonen sanaili tiedotteessa.

- Putit valuivat aika läheltä ohi, ja löin monta hyvää draivia uudella draiverilla. Jotenkin tuntuu, etten ole ihan pelissä sisällä, mutta pikku hiljaa mennään kohti parempaa.

Kilpailun karsintaraja on asettumassa tulokseen -1, joten perjantaina Korhosella on edelleen realistinen mahdollisuus edetä jatkokierroksille kolmatta kertaa peräkkäin Abu Dhabin kilpailussa.

Päivään mahtui neljä bogia ja kolme birdietä. Kaikki bogit, ja birdieistäkin kaksi, syntyivät rei’ille 10–18, jotka tiiltä 10 kierroksensa aloittanut Korhonen pelasi ensimmäiseksi. Takalenkillä peli oli tasaisempaa ja kahdeksan parin suoran rikkoi yksi birdie.

Korhonen pelasi torstaina iltapäivän ryhmissä, jolloin olosuhteet kentällä tyypillisesti ovat huomattavasti aamupäivää tuulisemmat. Perjantaina Korhonen käynnistää kierroksensa jo 6.40 Suomen aikaa eli 8.40 paikallista aikaa.

Maailmantähtiä vilisevän kisan kärkipaikkaa jakavat kisan voittoa puolustava Englannin Tommy Fleetwood ja Japanin Hideto Tanihara tuloksella -6. Kisan toinen suomalainen, Mikko Ilonen, jakaa kahdeksatta sijaa tuloksella -4. Ilonen pelaa perjantaina iltapäivän lähtöryhmissä.

Lähde: Tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Michael Keränen lähti KooKoosta

23.2.2018 18:00:00