KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mira Potkonen iski jälleen mitaleille!

22.2.2018 - 18:23:04


Nyrkkeilijä Mira Potkonen, 37, on iskenyt mitaleille 69. kansainvälisessa Strandja -turnauksessa Bulgariassa. Sofiassa 19.-24. helmikuuta käytävä turnaus on Euroopan kalenteriturnausten A-luokkaa.

Maanantaina kisaurakkansa aloittanut Potkonen kukisti sarjan 60 kiloa avausottelussaan Tsekin Katerina Humlovan kaikin tuomariäänin 5-0. Torstain puolivälierässä suomalainen sai vastaansa Marokon olympiaedustajan Hasnaa Lachgarin. Suomainen iski voiton 4-1 ja varmisti siten turnausmitalin.

– Ottelussa oli kaksi taitavaa nyrkkeilijää vastakkain. Erityisen tyytyväinen olin Miran suojaukseen, joka oli tänään parempi kuin mitä se on viime aikoina ollut. Nopeat yksittäiset suorat ja niihin hyvät jatkot ratkaisivat ottelun Miralle. Marokkolainen sai muutama näyttäviä osumia, mutta hallinta pysyi pääosin Miralla, valmentaja Maarit Teuronen kommentoi ottelua tiedotteessa.

Seuraavaksi Potkonen kohtaa perjantain semifinaalissa Intian Sarita Devin. Naiset kohtasivat tammikuussa Indian Open Cupin finaalissa, jolloin Potkonen iski 3-2 voiton tasaisessa kamppailussa.

– Huomenna on tiedossa tasainen ja kova matsi. Miran on lisättävä eri kulmia, mistä hyökätään, kuin mitä viimeksi. Intialainen tietää mitä odottaa, joten täytyy lisätä kierroksia voittaaksemme ottelun, Teuronen kommentoi.

Toinen suomalaisnyrkkeilijä Sofiassa on sarjan 48 kiloa Satu Lehtonen. Lehtonen nousi kehään ensimmäisen kerran torstaina vastassaan Kiinan Jiali Ye. Kehässä käytiin vauhdikas kamppailu, josta kiinalainen eteni jatkoon hajaäänivoitolla 3-2.

– Sadulla kulki ajoittain todella hyvin ja hän vei kiinalaista tilanteissa, mutta ei pystynyt pitämään erässä riittävän pitkää hallintaa. Kiinalaisen aseena olivat liike ja yksittäiset näyttävät osumat, niillä voitettiin ottelu tänään. Sadulta puuttui riittävä ahneus, jotta vastustaja ei olisi saanut tilaa ja aikaa toteuttaa omaa nyrkkeilyään, Teuronen kertoi.

Turnaus on osa suomalaisten valmistautumista toukokuun EM-kilpailuihin, jotka otellaan Puolan Wladyslawowossa.

Lähde: Tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tehokas Venäjä murskasi Leijonat

16.12.2018 18:20:25