KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kivenkovat vastustajat pudottivat Mikkelän ja Koljosen Itävallan avoimista

22.2.2018 - 21:26:08


Keskiviikkona startanneeseen sulkapallon Austrian Openiin Tokyo Teamista osallistuvat Airi Mikkelä (ÖIF) ja Kalle Koljonen (ESB).

Airi Mikkelä pelasi ensimmäisen ottelunsa turkkilaista Neslihan Yigitia vastaan. Yigit on sijoitettu turnauksessa kolmoseksi. Hänen maailman rankinginsa on tällä hetkellä 51, Airi Mikkelä on sijalla 110. Turkkilaispelaaja oli parempi tänään lukemin 21-15 21-12.

-Ei hirveän hyvä peli multa, mutta toki vastuskin oli superkova. Tein aika paljon helppoja virheitä ja usko omaan tekemiseen ei ollut ihan kohdillaan, Mikkelä kertoi Sulkapalloliiton tiedotteessa.

Kalle Koljonen oli sijoitettu turnauksessa kuudenneksi, hän sai vastustajakseen thaimaalaisen Kunlavut Vitidsarnin, joka voitti ottelun 21-17 21-17.

-Peli sujui itseltä ihan ok. Ei ollut mitään parasta peliä, mutta ei myöskään ihan huonoa. Kävi sen verran huono tuuri arvan kanssa, että karsinnoista tuli tämän kauden alle 19-vuotiaiden junnu maailmanmestari vastaan. Mutta jos haluaa päästä huipulle, niin ei pidä valittaa arvoista. Kaikki pitää voittaa, jos haluaa turnausvoittoja, Koljonen kommentoi.

Myös Joonas Korhonen (ÖIF) karsiutui kisasta eilen.

Lähde: Sulkapalloliiton tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tehokas Venäjä murskasi Leijonat

16.12.2018 18:20:25