COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tanner tömisee dartsin Valioliigassa – hallissa 12 000 katsojaa

23.2.2018 - 18:42:08


Dartsin Valioliiga teki torstaina onnistuneen ekskursion Berliiniin. Liigan turnausta seurasi paikan päällä ennätyksellisesti 12 000 katsojaa.

Valioliigassa on mukana PDC-liiton kymmenen huippupelaajaa. Darts-asiantuntija Rod Harrington on innoissaan lajin kasvavasta suosiosta.

- Mahtavaa tunnelmaa on ollut turnauksissa läpi vuosien, mutta 25 vuotta sitten, kun PDC perustettiin, olisi ollut hullua ennakoida, että joskus vielä pelataan Berliinissä. Darts jatkaa maailmanvalloitustaan, Harrington fiilisteli Sky Sportsille.

Toistaiseksi tämänvuotisen Valioliigan yllätysnimi on Michael Smith. Englantilainen on voittanut kaikki neljä otteluaan. Torstaina hän kukisti Australian Simon Whitlockin pelein 7-3. Maailmanlistan ykkönen, hollantilainen Michael van Gerwen alkaa saada peliään kuosiin. Nyt kaatui Pohjois-Irlannin Daryl Gurney 7-2-tuloksella.

PDC:n hallitseva maailmanmestari Rob Cross hävisi Valioliigassa kaksi ensimmäistä otteluaan. Berliinissä tuli kuitenkin jo toinen voitto putkeen, kun englantilainen kukisti Hollannin Raymond van Barneveldin 7-3.

Dartsin Valioliiga jatkuu ensi viikolla Exeterissä, Britanniassa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Luis Suarez iski Uruguayn johtoon

20.6.2018 18:57:02