KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Golf-Korhonen karsiutui – ”Tulos on sivuseikka”

23.2.2018 - 19:43:33


Golfari Mikko Korhonen on karsiutunut Euroopan-kiertueeseen kuuluvan Qatar Masters -kilpailun jatkokierroksilta yhteistuloksella -1.

Perjantaina Korhonen teki tuloksen -2. Jatkopaikkaan vaadittiin tulos -4. Karsiutumisesta huolimatta hän löysi paljon positiivisia merkkejä päivästään.

- Tänään oli erinomainen päivä. Löin hyvin koko päivän, ja kroppa tuntui hyvältä. Tavoite oli pysyä hetkessä, ja se onnistui hyvin. Tulos oli sivuseikka, hän kommentoi.

- Testailen myös vähän sopivia verryttelyjä aamuksi ja illaksi. Kroppa antaa palautteen. Tietyt paikat vetävät jumiin, joten täytyy tehdä pieniä muutoksia ennen ja jälkeen kierroksen tapahtuviin verryttelyihin. Pieniä asioita paremmaksi.

Myös Tapio Pulkkanen karsiutui. Ainoana suomalaisena viikonlopun kierroksilla jatkaa sijaa 35 jakava Mikko Ilonen (-5). Kilpailua johtaa Espanjan Adrian Otaegui tuloksella -11.

Korhonen jatkaa kauttaan ensi viikolla Etelä-Afrikassa pelattavassa Tshwane Open -kilpailussa, jossa hän sijoittui vuosi sitten toiseksi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tehokas Venäjä murskasi Leijonat

16.12.2018 18:20:25