KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Classic varmisti Salibandyliigan runkosarjan voiton

23.2.2018 - 23:01:00


Salibandyliigan hallitseva mestari Classic varmisti tämän kauden runkosarjan voiton. Se kaatoi perjantaina sarjakakkosen Nokian KrP:n 6-1. Eroa on nyt 10 pistettä, ja kummallakin on pelaamatta kolme ottelua.

Classic teki Lempäälän Ideaparkissa pelatussa ottelussa tuhoa tasaisesti. Eemeli Salin laukoi avausmaalin ensimmäisessä erässä ja Sami Johansson, Salin ja Miro Lehtinen kasvattivat eron toisessa neljään.

Nokian Henri Johanssonin kavennus syntyi vasta kuudella neljää vastaan puoli minuuttia ennen loppua. Sitä ennen Janne Lamminen ja Oskari Heikkilä olivat ehtineet laukoa mestarit jo 6–0-johtoon.

- Jätkät jaksoivat tehdä läpi ottelun töitä puolustuspäässä niin kuin oli puhuttu, ja Lassi Toriseva maalissa otti muutaman gamesaverin, Classicin päävalmentaja Petteri Nykky kiitti.

- Niistä saatiin hyviä kääntöjä ja tärkeitä maaleja. Katsojia oli paljon ja meininki kaikin puolin hyvä, päävalmentaja kiitti tapahtumaa.

Nokian luotsi Jarmo Härmä ei selitellyt selkeitä numeroita.

- Molemmilta veskareilta hienoa työskentelyä. Viisi vastaan viisi -pelissä ei isoa marginaalia tullut, mutta maalinteossa näkyi, miksi Classic oli parempi. Parissa maalissa meillä oli toisessa päässä huippupaikka, mutta siitä lähtikin kääntö ja maali omiin. Siinä on se hyvän ja huippujengin ero, ja meillä on vielä matkaa sinne, Härmä analysoi.

Salibandyliiga jatkuu lauantaina otteluilla TPS - SB Welhot, EräViikingit - Koovee, LASB - OLS, Steelers - Westend Indians ja Happee - SalBa.

Lähde: Salibandyliiton tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

NHL, tiistain tulokset

19.12.2018 08:15:09

 

 

 

 

 

 

Olli Juolevin kausi paketissa

19.12.2018 05:30:10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jokerit ahdingossa Moskovassa

18.12.2018 20:10:38