NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Saarenketo jäi ulos mitalitaistosta Bakussa, kausi jatkuu Dohassa

17.3.2018 - 17:25:18


Azerbaidzhanissa Bakun maailmacup ei tuonut suomalaisille mitaleja, mutta finaalipaikka kauden ensimmäisessä kisassa on jo hyvä saavutus.

Bakun maailmancupin finaalit käynnistettiin tänään, suomalaisista Heikki Saarenketo Jyväskylän Voimistelijoista voimisteli permannon finaalissa pisteet 13,366 eli muutaman kymmenyksen heikommin kuin torstain karsinnassa (13,833). Saarenketo teki sarjansa läpi ja volttisarjat sujuivat hyvällä rytmillä. Suoravoltti eteen 2,5 kierteellä jäi harmittavasti vajaaksi, jonka seurauksena alastulo tuli vastaan ja perään suuri askel. Mitalisijat karkasivat Saarenkedolta ja sijoitus finaalissa kahdeksas.

- Hyvä kauden avaus, kun pääsin finaaliin. Tästä on hyvä jatkaa matkaa kohti Dohan maailmancupia ensi viikonloppuna, kommentoi Saarenketo tiedotteessa.

Suomalaisten kilpailut jatkuvat heti ensi viikolla Qatarissa, Dohassa, kun tämä maailmancup-kausi viedään päätökseen. Karsinnat ovat keskiviikkona ja torstaina, ensimmäisenä päivänä karsitaan miesten permannon, nojapuiden ja renkaiden finaalipaikoista ja toisena karsintapäivänä taistellaan paikoista miesten hypyn, hevosen sekä rekin finaaleihin.

Lähde: Tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

NHL, tiistain tulokset

24.4.2019 08:50:10