NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

KaDy porhalsi Futsal-Liigan finaaleihin

15.4.2018 - 11:22:47


Jyväskyläläinen Kampuksen Dynamo varmisti finaalipaikkansa kaatamalla Ilves FS:n suoraan kolmessa välieräottelussa. Tampereella lauantaina pelatun ottelun loppulukemat olivat 1–4 (1–1).

Ottelun avausmaalin iski Ilves-kasvatti Jani Korpela. Avopaikan hänelle tarjoili loukkaantumisen jälkeen parketeille palannut Arash Muridiyazd. Ilves kuitenkin onnistui tasoittamaan ex-KaDy Tomi Lahtisen maalilla kulman jälkitilanteessa. Toisella jaksolla jyväskyläläiset menivät menojaan vahvan rutiinin turvin. Korpelan toinen osuma jäi ottelun voittomaaliksi, ja kapteeni Mikko Kytölä ja maalivahti Juha-Matti Savolainen osuivat tyhjiin Ilveksen hakiessa tasoitusta lentävällä maalivahdilla.

KaDyn päävalmentaja Vasko Vujovic oli ottelun jälkeen tyytyväinen.

– Olen hyvin onnellinen finaalipaikasta. Nyt on tilaisuus hengähtää ja palautua ennen sitä. Tulimme Tampereelle voittamaan ja teimme hyvää työtä. Pysyimme rauhallisina loppuun saakka ja odotimme tilaisuuksia ratkaista. Tuloksia saadaan näin.

– Ilves-välieräsarjassa ei ollut helppoja pelejä. Vastustaja on hyvin kokenut joukkue, joka on pelannut yhdessä vuosia. Mutta nyt nautitaan kevätauringosta ja katsotaan, kuka finaaleissa tulee vastaan.

KaDyn finaalivastus varmistuu joko tänään sunnuntaina tai keskiviikkona 18.4., kun otteluparin Sievi FS – Leijona Futsal voittaja ratkeaa. Tällä hetkellä Leijona on johdolla välieräsarjassa voitoin 2–1.

Futsal-Liigan finaalit käynnistyvät 23. päivä huhtikuuta Jyväskylässä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!