VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10€, PELAA 50€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Naisten lentisliigan parhaat pelaajat – ”Kovassa euroliigassa jo ensi kaudella”

16.4.2018 - 17:33:58


HPK varmisti lentopallon naisten SM-kullan sunnuntaina Salossa pelatussa viidennessä ja ratkaisseessa loppuottelussa LP Viestiä vastaan. HPK vei ottelun erin 3-0 ja finaalisarjan otteluvoitoin 3-2.

HPK:sta tuli tuplamestari, sillä joukkue voitti myös kauden toisen kotimaisen pääkilpailun, Suomen Cupin. Joukkuetta valmentaa Luca Chiappini.

Kotimainen alan julkaisu (www.lentopallo.info) valitsi naisten Mestaruusliigan tähtipelaajat seuraavasti.

Passari: Chloe Collins, HPK
Taitava pelinjohtaja, joka korvaa lyhyyttään tekniikalla, pelisilmällä ja urheilullisuudella. Nousi heti avauskaudellaan yhdeksi joukkueen johtajista. Amerikkalainen tekee lisäksi arvokasta työtä aloitussyötöillä ja kenttäpuolustuksilla.

Hakkuri: Kertu Laak, LP Viesti
Nuori virolainen kasvaa kovan kansainvälisen tason ykköshyökkääjäksi. Epätasaisuus verottaa vielä jonkin verran, mutta Laak elää vasta varhaisia pelivuosiaan.

Keskitorjuja: Daniela Öhman, HPK
Öhmanin pelit kotimaisilla seurajoukkuekentillä lienevät nähdyt. Teräväasenteinen ja hyvän fysiikan omaava lentopalloilija iskee todennäköisesti kovassa eurooppalaisessa liigassa jo ensi kaudella.

Keskitorjuja: Jessica Wagner, LP Kangasala
Pronssinarvoinen löytö Kangasalalle. Aivan liigan eliittiä sekä torjujana että keskihyökkääjänä. Taso piti hyvin, ja pronssiotteluihinkin löytyi vielä kosolti latausta.

Yleispelaaja: Suvi Kokkonen, HPK
Vuoden kotimainen nuori pelaaja. Kehitys oli ilmiselvää kauden aikanakin. Vastaanottopelaaminen vaatii vielä rutkasti työtä. Ensi kaudella jo hurja tekijä, jos saa alle ehjän ja rankan kesätreenin.

Yleispelaaja: Danielle Brisebois, LP Kangasala
Lyöntivoimainen kanadalainen teki hyvää työtä kautta linjan. Joutui kantamaan liikaakin laitahyökkääjän vastuuta ja esiintyi ajoittain hakkurinkin paikalla.

Libero: Saana Koljonen, HPK
Yksi hienoimmista – ja aliarvostetuimmista – ulottuvuuksista finaaleissa oli kahden loistavan liberon pelaaminen. Tittelin voisi jakaa Koljosen ja LP Viestin Hillaelina Hämäläisen välillä. Koljonen tsemppasi kuitenkin joukkueensa tärkeimpään, Suomen mestaruuteen.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

Suurmäen MM-kulta Saksaan!

23.2.2019 17:19:54

 

 

 

”Taikuri” palaa TPS:n nippuun

23.2.2019 16:42:35